Zeep voor een vette huid


Hoe ontstaat een vette huid

Een vette huid maakt teveel talg aan. Het teveel aan talg zorgt er ook voor dat er meer vuil en stof op je gezicht komt te liggen. Ook is je huid als deze vet is meer gevoelig voor meeëters en acne.

Een vette huid wordt vaak nog vetter, als de natuurlijke, huideigen olie wordt verwijderd door alcoholhoudende tonics of zepen. De chemische bestanddelen in deze producten drogen je huid uit, waardoor de huid wordt gestimuleerd om eigenlijk nog meer talg aan te maken.

De natuurlijke, ambachtelijke gezichtszepen van Chagrin Valley zijn voedend en je kunt ze daarom ook bij een vette huid heel goed gebruiken. Als je huid vet is, kun je het beste een zeep gebruiken die reinigt en je talgproductie weer in evenwicht brengt.

Chagrin Valley heeft zepen die etherische oliën van citrus, hout en rozemarijn bevatten. Dit soort oliën werkt goed bij een vette huid. Ook de zepen die een milde scrub hebben, maken de poriën goed schoon en hebben een positief effect op een vette huid. De huid van ieder mens is uniek (als gevolg van voeding, hormonen, leeftijd, omgevingsfactoren, enzovoort). Dus binnen de aanbevelingspagina’s Gezichtszepen kunnen sommige zepen in meerdere categorieën staan.

Als je last hebt van Acne, raadt Chagrin Valley de Neem & Tea Tree Soap aan.

 

Kosten verzending trial bars

Trials passen door de brievenbus. Je betaalt de volgende portokosten bij je bestelling:
€ 1,92 portokosten bij 1 trial
€ 2,56 portokosten bij 2 trials
€ 2,56 portokosten bij 3 trials
€ 2,56 portokosten bij 4 trials
€ 3,84 portokosten bij 5 trials

Vanaf 6 trials geldt het standaard PostNL pakkettarief.

Neem ook zeker eens een kijkje op onze pagina Veelgestelde vragen over Zeep voor je Gezicht

 

Zeep voor een vette huid

De gezichtszepen van Chagrin Valley voor een vette huid maken je huid schoon zonder de natuurlijke (eigen) huid oliën te verwijderen en brengen de talgproductie weer in balans.

 

Aduki Bean Zeep voor je Gezicht
Adzuki-Bean-Zeep-voor-je-Gezicht-klein

 

 

 

 

Neem & Tea Tree Zeep voor je Gezicht
Neem-and-Tea-Tree-Zeep-voor-je-Gezicht-klein