Fijne haarborstels van Faller en Keller

Faller produceert al meer dan 180 jaar haarborstels van hoge kwaliteit


Handgemaakte olijfhouten haarborstel met 5 rijen extra stijf origineel nekhaar van het wilde zwijn uit India. Zgn. "Calcutta-haren".


Borstels van Faller en Keller zijn prachtige, robuuste borstels van hoge kwaliteit en schoonheid :-) . Franz-Josef Faller heeft in 1827 Faller opgericht. De onderneming produceert al meer dan 180 jaar haarborstels van hele goede kwaliteit.

De reden waarom de borstels van Faller zo goed zijn, is dat ze eersteklas materialen gebruiken (zowel heel goed hout, hele goede kwaliteit natuurlijke haren alsook een hele goede afwerking).

Een van de meest waardevolle materialen voor goede haarborstels is origineel haar van het wilde zwijn. De borstelharen worden op een professionele manier vastgezet zodat de borstel een goede grip heeft op het haar. Er wordt een hittebestendig nylon gebruikt om de haren vast te zetten, zodat de borstel heel lang meegaat, zelfs als hiermee het haar wordt gestijld.

Traditioneel bedrijf: Faller is opgericht door F.J. Faller in 1827

Oog voor detail

Waarom borstelen met de haren van het wilde zwijn?

De structuur van elke haar van het wilde zwijn lijkt op de structuur van een mensenhaar. Hierdoor zijn varkensharen in staat om de haarolie die door je hoofdhuid wordt geproduceerd, op te nemen. Als het haar wordt geborsteld, wordt deze talg door de borstel naar lagere en drogere delen van het haar gebracht. Deze olie zorgt ervoor dat je haar een natuurlijke glans en volheid krijgt, en voorkomt dat je haren gaan splijten. Een goede natuurlijke haarborstel verwijdert ook stof en vuil uit je haar.
Een eersteklas borstel is gemaakt met haren die op verschillende hoogtes in de borstel zijn geplaatst. Je krijgt dan een borstel die hoge en lage borstelharen heeft. Deze wijze van plaatsen zorgt ervoor dat je met de borstel een goede grip hebt op het haar en de hoofdhuid. De borstels van Keller en Faller geven een heel plezierig aanvoelende massage van de hoofdhuid en stimuleren de bloedcirculatie van de haarwortels.

Lees alles Keller en Faller en hun kwaliteitsborstels over Faller Haarborstels en kammen.

Lees de nieuwste blog over welke haarborstel voor welk haartype geschikt is. Haarborstels op haartypePure Sheaboter Ghana en Oeganda Wat is MSM en waar is het goed voor?
Pure Sheaboter Ghana en Oeganda
Wat is MSM en waar is het goed voor?

Antwoord