Prachtige koudgeperste oliën uit Frambozenzaad, Hennepzaad, Macadamianoot en Rozenbottelzaad

4 nieuwe biologisch verkregen koudgeperste oliën in ons assortiment


koudgeperste-biologische-olien


 

Frambozenzaadolie, biologisch verkregen

Na lang zoeken toch nog gelukt: een mooie biologische Frambozenzaadolie met Duitse herkomst. We zijn er heel blij mee! Hij ruikt heerlijk vers, wat voor ons heel belangrijk is. Ook reageert onze huid er goed op. Dat moet wel, want Frambozenpitolie is een officiële hypo-allergene olie. Dus als hij vers en biologisch is, is hij voor de meest gevoelige huid geschikt! Volle, snel intrekkende en voedende olie. Je huid voelt na het aanbrengen zacht en gevoed. De olie trekt snel in en werkt kalmerend. Echte natuurlijke geur – licht aards en mild frambozen.

Update juni 2016: de Frambozenzaad Duitsland was deze lente helaas niet te verkrijgen. Maar we zijn minstens zo blij met onze nieuwe verse bio Frambozenzaadolie die we in Canada hebben gevonden. Bijzonder zacht en kalmerend!

 

biologische-koudgeperste-frambozenpitolie-louland-koudgeperste-olie

 

Hennepzaadolie, biologisch verkregen uit Canada

Zelf gebruiken we vaak hennepzaad om te eten en Hennepolie op ons gezicht. Dus deze olie mocht zeker niet ontbreken bij Louland. Hennepzaadolie voedt, hydrateert, beschermt en werkt ontstekingsremmend. Voor alle huidtypes geschikt.

 

 

biologische-koudgeperste-Hennep-Olie-blog-louland

 

 

 

Rozenbottelzaadolie, biologisch verkregen uit Hongarije

 Ook hier waren we al een tijdje naar op zoek. Nu uit Hongarije: koudgeperste, ongeraffineerde hoogwaardige Rozenbottelpitolie van biologische oorsprong. Rozenbottelpitolie is zeer geschikt voor de verzorging van de droge en of verouderende huid. Koudgeperste ongeraffineerde olie van de pitten van de rozenbottel is roodbruin van kleur. De geur is aards en warm. De olie verwijdert huidschilfers, bevordert celvernieuwing en werkt verzachtend.

Update 11 nov 2016: verse 2e batch binnen, ditmaal uit Bulgarije

 

 

 

biologische-koudgeperste-rozenbottelolie-blog-louland

 

 

 

Macadamia olie, biologisch verkregen uit Zuid-Afrika

Macadamia olie is een van de belangrijkste bronnen van Palmitoleïne zuur. Dit vetzuur bevindt zich ook in de opperlaag van onze huid. Naarmate men ouder wordt, maakt men minder Palmitoleïne zuur aan. Macadamia olie is geweldig voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de drogere en/of rijpere huid. Macadamia beschermt, voedt en hydrateert. De vetzuursamenstelling maakt dat de olie snel in de huid wordt opgenomen.

 

 

biologische-koudgeperste-Macadamia-Olie-blog

 Sluitband Louise Voordelen Haarzeep van Chagrin Valley
Sluitband Louise Voordelen
Haarzeep van Chagrin Valley

Antwoord