Links


Lauriekoek
Een ontzettend leuke blog over allerhande originele vegetarische recepten en groene product-reviews geschreven door Laurie van Galen. Ook heeft ze een aantal producten van Raw Gaia getest.

Lauriekoek.nl
Motherwear

De naam waarmee onze sluitlakens en sluitbanden bekend zijn geworden in Nederland. Nog steeds actief omdat bestellingen hier ook nog steeds op binnenkomen.

motherwear logo link louland
JustBeYou
Interessant en inspirerend online platform en community waar bewustzijn, zelfverwerkelijking, zelfvertrouwen, beauty, positiviteit, lekker leven, motivatie en inspiratie centraal staan. Kortom een bewuste Lifestyle! Debbie Wassink heeft een review over Raw Gaia geschreven.

just-be-you-raw-gaiaSunshine Kraamzorg
Website van Christien Refos, zelfstandige en professionele kraamverzorgster werkzaam in de steden Amsterdam, Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk, Abcoude, Amstelveen, Diemen, Watergraafsmeer, Badhoevedorp, Kudelstaart en Zwanenburg. Bij haar kun je nu ook terecht voor de sluitband Louise na je zwangerschap.

sunshine-kraamzorg
Savannah Fruits Company
Deze Fair For Life onderneming is gevestigd in Ghana. Het bedrijf is biologisch gecertificeerd en werkt samen met Ghanese vrouwen aan de productie van traditionele, handgemaakte en ongeraffineerde Sheaboter.

savannah-fruits-company-logo


BeadforLife
Onze Nilotica leverancier is BeadforLife: Kraal voor Leven. Hun motto: Uitroeien van armoede, Kraal voor Kraal. BeadforLife is een nonprofit organisatie die zich inzet voor het welzijn van Oegandese families. BeadforLife werkt in Oeganda. De organisatie biedt arme Oegandezen de kans om geld te verdienen en hun leven te veranderen. Zo geven ze o.a. trainingen in het opzetten van een eigen bedrijf. BeadforLife geeft structurele hulp en verbetert de zelfredzaamheid van deze zeer arme bevolking. De organisatie is aangesloten bij World Fair Trade Organization (WFTO) en de Fair Trade Federation.

beadforlife