Louland is geboren !


 Motherwear in 2001 pionier met de herintroductie van het sluitlaken

Motherwear is in heel Nederland bekend als het bedrijf dat al in 2001 de pionier is geweest met de herintroductie van het sluitlaken in Nederland en in 2003 met de elastische versie van het sluitlaken, de sluitband. Het nut van het ‘inbinden’ van je buik en bekken na de bevalling is in de jaren daaropvolgend gelukkig meer op juiste waarde ingeschat.

logo Motherwear

 

Over de landsgrenzen heen door succes sluitband Louise

Door het grote succes van de sluitband Louise in Nederland, werd het voor ons tijd om over de landsgrenzen heen te kijken. De naam Motherwear, konden wij helaas niet meer internationaal registreren. Dus we zagen ons genoodzaakt om een nieuwe naam voor ons bedrijf te bedenken.

 

Motherwear is nu Louland
Louland Logo 2013 def website

 

Onze nieuwe bedrijfsnaam is Louland, vernoemd naar onze dochter Louise. Toen zij geboren werd, heeft Talitha, de oprichtster van Motherwear, een eigen gemaakt sluitlaken gedragen. Deze was in Nederland nergens te koop. Met de geboorte van Louise werd een jaar later ook Motherwear geboren voor de productie en verkoop van sluitlakens en sluitbanden onder eigen label.

Omdat wij in Nederland alweer meer dan 10 jaar bekend zijn, zullen wij de naam Motherwear voorlopig nog actief laten. Buiten Nederland zullen wij onder de naam Louland verder gaan.