Nieuws 2010-2014


-Louland Nieuwsberichten 2014
11-12-2014: sluitband Louise nu ook te verkrijgen in praktijk van Sabine Lemeer, Therapeute Mensendieck

Sabine Lemeer is Mensendieck Therapeute met een eigen praktijk in Maastricht. Ze is in 2000 afgestudeerd aan de HBO opleiding voor oefentherapie Mensendieck in Amsterdam. Vanaf 2005 werkt zij ook samen met GroenekruisDomicura waar ze zwangerschapstrainingen geeft. Sabine heeft zich verder gespecialiseerd in bekkentherapie.

In 2014 is zij gestart met een Post HBO studie Medical Kinetics. Net als vele Mensendiecktherapeuten, is Sabine aangesloten bij Zwanger Totaal, een groep collega’s die multidisciplinair samenwerkt. Zo is de samenwerking niet alleen met collega’s onderling, maar o.a. ook met verloskundigen, gynaecologen en kraamverzorg(st)ers. Sabine is gecertificeerd bekkentherapeut en behandelt stoornissen in de werking van de bekkenbodem en bekkenpijn rondom de zwangerschap. Ook voor een goed herstel van de bekkenbodem en buikspieren na de zwangerschap, de behandeling van SI (bekken) klachten, de begeleiding bij peripartum pelvic pain (PPP) en lage rugklachten kun je terecht in haar praktijk in Maastricht.

Sabine-Lemeer-sluitband-Louise
28-11-2014: Manu-Manu enthousiast over sluitband Louise

Manu-Manu is een bijzondere massagepraktijk voor vrouw en kind in Amsterdam-Zuid. Mirjam benaderde ons omdat ze de sluitband Louise wilde uitproberen. Mirjam heeft de band zelf gedragen en liet ons weten dat “de sluitband veel steun geeft, mooi elastisch is en goed het bekken van de net bevallen moeder omsluit”. In het licht van “ontspanning” is de sluitband een fijn hulpmiddel tijdens de vermoeide en drukke kraamtijd.

Mirjam Heemskerk heeft zich o.a. gespecialiseerd in ontspanningsmassage, behandelingen tijdens zwangerschap en kraamtijd, stuitlig- en bevallingsbehandeling, sluitingsrituelen, babymassage, kindermassage, energiebehandelingen (reiki) en korte massage voor rug|nek|schouders. Mirjam werkt intuïtief en energetisch en werkt o.a. vanuit de kennis van de Oosterse geneeskunst.

Ze schrijft:

“Elke fase van je leven heeft mooie en uitdagende kanten. Daarbij zijn de fases van adolescentie, zwangerschap, moederschap en menopauze de meest ingrijpende voor je lichaam en emoties. Hoewel tevreden, kun je je tijdelijk uit balans voelen. Voor vrouwen van nu die een vol en rijk leven hebben, is Manu-Manu een rustpunt om bij te tanken en extra energie op te doen. Je krachtig en energiek voelen gaat gemakkelijk als je goed in staat bent te kunnen ontvangen en je jezelf regelmatig ontspanning gunt. Door jezelf te voeden en te koesteren, voel je je sterker en kun je er ook beter zijn voor de naasten om je heen. Een massage/energiebehandeling is een zeer geschikte manier om die voeding en ontspanning te bereiken.”

Ben je zwanger? Neem eens een kijkje op haar zeer originele website die goed weergeeft wat ze te bieden heeft aan ontspanning voor moeder & kind.

Manu-Manu-sluitband-Louise
04-11-2014: Nieuwe order Chagrin Valley op 22 november binnen

Door de grote run op Chagrin Valley producten hebben we helaas een aantal producten momenteel niet op voorraad. Onze welgemeende excuses als het net dat product is dat je graag snel wilde hebben. Vanaf zaterdag 22 november is alles wat nu uitverkocht is, weer aangevuld. En er komen twee drie nieuwe haarzepen bij! Mud & Clay, Rosemary Lavender en Henna Strawberry in grote en kleine varianten.

Chagrin-Valley-Douchezeep
04-11-2014: Indigo India uitverkocht! Nieuwe oogst binnen op vrijdag 21 november

Indigo India komt binnen op vrijdag 21 november. Het betreft een nieuwe oogst van dit jaar. Tevens 3 interessante nieuwe plantenpoeders uit India. Hierover later meer!

Indigo-India
28-10-2014: De Sluitband Louise nu ook verkrijgbaar via Het Beweegpunt in Vlissingen

Marjolein nam contact met ons op en vertelde ons dat ze graag de sluitband aan haar cliënten wil kunnen aanbieden. Marion is therapeute Mensendieck met een eigen praktijk in Vlissingen en ook aangesloten bij het beweegprogramma ZwangerTotaal. Natuurlijk zijn hier weer heel blij mee! Op deze manier kunnen nog meer vrouwen genieten van de fijne steun die de sluitband geeft.

ZwangerTotaal is een exclusief programma dat verder gaat dan zwangerschapsbegeleiding. Je leert de basis principes van gezond bewegen en krijgt praktische tips over houding en beweging die je meteen kan toepassen in de praktijk. Het ZwangerTotaal programma is te volgen in groepsverband en ook individuele begeleiding rondom de zwangerschap is mogelijk.

Tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode na de bevalling verandert er veel in je lichaam. Mede door deze veranderingen kan er pijn ontstaan rondom het bekken. De pijn kan zich bevinden in het gebied van de lage rug, het stuitje, de liezen, het schaambeen en/of aan de zijkant van de bovenbenen.

het-beweegpunt
27-10-2014: Verzendkosten Nederland voor een groot aantal producten verlaagd

Het tarief dat PostNL hanteert voor brievenbuspakketpost is een standaard tarief van € 3,84 voor alle platte producten tot 2 kg.
Met de introductie van het brievenbusdoosje kunnen we voortaan een groot aantal van onze producten goedkoper verzenden. Daar zijn we heel erg blij mee.

Het gaat op dit moment om de volgende producten in de webshop (lagere standaard verzendtarief € 3,84). Een mix van onderstaande producten is mogelijk:
 • Alle Kammen (Hercules en Faller)
 • Henna, Indigo, Amla, Cassia, Ziziphus, Aloe Vera, Hibiscus en Neem (maximaal 5 pakken van 100 gram)
 • Grote Haarzepen
 • Grote Gezichtszepen (let op: Rhassoul Clay Yoghurt, Carrot & Honey Complexion, Honey Butter, Fig & Plum en Dead Sea Spa passen niet door de brievenbus)
 • Grote Lichaamszepen (let op: Citrus Woods Green Tea, Cornmeal Honey Scrubby, Chocolate Almond en de Camping & Trail Zeep zijn groot en passen niet door de brievenbus)
 • Kruidenzalven
 • Deodorants
 • Aftershave Balsems
 • Body Lotion Bars
 • Lippenbalsems Chagrin Valley
 • een aantal Haarconditioners (thee voor je haar Trials, platte doosjes)
 • Accessoires Chagrin Valley (op houten zeeprek na)
 • Borstelreinigers
 • Kleine ovalen Faller haarborstels
 • Extra grote zwartgelakte Keller-Faller haarborstel met 100% origineel nekhaar (mix nylon past niet in een brievenbusdoosje)
 • Babyborstels
 • Gezichtsborstels
 • Minihaarborstel
 • de Kinder- Handnagel Borstels
 • de OraWellness mondverzorgingsproducten (op het HealThy Mouth Blend Voordeelpak na)
 • Trials Raw Gaia, behalve de potjes

Je krijgt een tracktracecode na je bestelling zodat je weet dat het pakket is verzonden.

Alle trial zepen (gezicht, haar en lichaam) en trials henna etc. gaan via de gewone brievenbuspost (envelop). Dit betreft het laagste (postzegel)tarief op basis van gewicht.

De lijst zal langer worden. Deze wordt hier bijgehouden: Verzenden & Tijdsduur


22-10-2014: Henna en Indigo Jemen vertraagd

Als gevolg van de onrustige situatie in Jemen is de nieuwe levering van Henna en Indigo helaas vertraagd. We hebben dagelijks contact met onze leverancier. Gelukkig gaat het met hem en zijn familie naar omstandigheden goed. Helaas kan er op dit moment geen verzending vanuit Jemen plaatsvinden. We hopen dat de situatie zich in de komende weken zal verbeteren. Op dit moment hebben we gelukkig nog wel wat Henna uit Jemen maar deze raakt natuurlijk ook een keer op. We houden je op de hoogte en hopen binnenkort met beter nieuws te komen.

Update 6-11-2014: Net weer contact gehad met de leverancier. Nog steeds geen verbetering van de situatie in Jemen! Omdat we toch heel graag een Oosterse (Arabische) Henna in ons assortiment willen houden en we een groot aantal fans hebben voor deze henna, zijn we momenteel hard bezig om de alternatieven te onderzoeken. We houden je op de hoogte.


17-09-2014: Uitbreiding assortiment Hercules Sägemann: maak kennis met de Scalp Brush

Hercules Sägemann kammen worden bijzonder gewaardeerd om hun kwaliteit. Vervaardigd uit een stuk eboniet (gevulkaniseerd rubber) en in 35 ambachtelijke stappen omgevormd tot een sterke, braamvrije kam met gepolijste tandkolom en tandbasis. We hebben net 4 nieuwe modellen binnen. Een verhaal apart is de allernieuwste Scalp Brush: deze bijzondere alleskunner blinkt uit in het pijnvrij uitborstelen van ALLE haartypes, inclusief extensions. Normaal gesproken is het beter voor je haar om je haar niet met een borstel te ontwarren als het nat is. Met deze borstel mag dat wel: met de Scalp Brush borstel je moeiteloos het meest klitterige haar klitvrij!

Zeer hoogwaardige Nylon borstelpinnen die door de speciale rangschikking bijzonder geschikt zijn voor het ontwarren van het haar, zowel droog als nat haar. Zelfs bij sterke klitten is deze borstel eenvoudig in het gebruik en kun je zonder pijn je haar goed uitborstelen ! Verdeelt gemakkelijk maskers of haarverzorging over je haar. Geschikt voor alle vormen van extensions door de speciale zetting van de borstelpinnen.

Zeer hoogwaardige, zeer flexibele dunne borstelpinnen. De Scalp Brush borstelt MOEITELOOS alle haartypes klitvrij. Op zowel nat als droog haar te gebruiken.


01-09-2014: Chagrin Valley still going strong plus uitbreiding assortiment

De fans van Chagrin Valley zullen blij zijn als de voorraad van o.a. de haarzepen weer is aangevuld. Soms gaat het erg hard. Op 12 september komt alles weer binnen. Omdat de vraag naar Chagrin Valley producten sterk groeiende is, hebben we de range Body Lotion Bars uitgebreid en kun je na 12 september ook de fantastische Shower Butter Bars kopen voor een zijdezachte en gevoede huid na je douche of bad. Of de Kruidenthee maskers voor je haar. Ook breiden we de categorie Accessoires uit.

Nog nooit van Chagrin Valley gehoord? Neem dan een kijkje op de site: chagrinvalleysoapandsalve.com

Zalige zepen voor onder de douche. We love Chagrin Valley.

Zalige zepen voor onder de douche. We love Chagrin Valley: 100% natural Soap for 100% Natural People


30-08-2014: Homepage Louland veranderd, info gedeeltes in blogvorm

Voor diegenen die ons vaker bezoeken zal het opvallen dat sinds 30-08 de Home Page van Louland is veranderd. Daar waar eerst statische info stond over onze productlijn, staat nu alles in blogvorm. Alle productinfo is gisteren in blogs overgezet. We hopen op deze manier de informatie centraler en overzichtelijker te kunnen presenteren. Mede dankzij de verbetertips van onze klanten! Onze dank is groot voor jullie input.

Nieuwsbericht Blog

16-08-2014: Nieuwste blog over de haarborstels en haartypes

Kijk voor een overzicht van alle haarborstels op onze nieuwste blog. Lees meer over de verschillen, de functie en welke type borstel voor jouw haar het meeste geschikt is. Nieuwe voorraad net binnen. De borstels die uitverkocht waren, worden vandaag weer op voorraad gezet.

Faller Olivia Lijn haarborstels met origineel nekhaar van het wilde zwijn.

Alle haarborstels met 100% origineel stijf nekhaar van het wilde zwijn. Handvat gemaakt van oud olijfhout. Borstels met of zonder kussen.


16-08-2014: Inklaring Henna en Indigo Jemen zending vertraagd bij douane-depot van TNT

Tot onze grote ergernis hebben wij nog steeds de henna en de indigo uit Jemen niet binnen. De vorige twee zendingen uit Jemen verliepen vlekkeloos :-(

We weten dat een aantal klanten hierop met smart zit te wachten. Wijzelf ook. We hebben nog maar een beperkt aantal hennapakken op voorraad. Heel vervelend :-( Onze pakketten staan momenteel bij de douane (TNT) in Amsterdam. We houden je hier op de hoogte van de aankomstdatum.

27-08-2014: na weer een telefoontje van ons naar Post.nl heeft de Business Service contact gezocht met de douane afdeling (grote dank aan Kim Antvelink van Post.nl!). Douane heeft ons gebeld. Het pakket is nu terecht! Ons adres was er tijdens de reis afgegaan, tjonge jonge. Vandaag vindt de inklaring plaats. Vanaf morgen 28/8 of overmorgen 29/8 weer op voorraad! Joepieee!! 26-08-2014: Update: we bellen dagelijks met TNT. Echter tnt/Post.nl geeft geen informatie vrij. En TNT’s policy is dat deze ook geen contact legt met ‘de douane’. TNT heeft een eigen douane-depot. Heel frustrerend voor ons en jullie als klanten die deze Henna en Indigo fijn vinden! We zijn momenteel ook bezig te inventariseren hoe we in de toekomst de pakketten uit Jemen sneller en beter kunnen importeren i.p.v. via de koeriersdienst van de fabrikant, EMS/TNT/post.nl
We hopen dat de douane van post.nl onze huidige pakketten snel vrijgeeft.

23-08-2014: Update: onze pakketten hebben inmiddels een zgn. Nederlandse barcode gekregen. Maar deze is nog niet gekoppeld aan de levering. Wij hopen a.s. maandag met meer nieuws te komen over onze zending uit Jemen. We hangen in ieder geval dagelijks aan de telefoon met TNT Pakketten. Nogmaals onze welgemeende excuses!

Henna-Jemen
07-08-2014: Nieuwste blog over de fijne zepen voor je haar van Chagrin Valley

Na een half jaar Chagrin Valley Soap & Salve ervaringen van onze klanten en ons zelf is het tijd voor een belangrijk artikel over zeep voor je haar !

Van bijproduct naar best lopende artikel van Chagrin Valley
We verkopen nu bijna een half jaar de fijne zepen voor je haar. We hadden nooit verwacht dat zoveel mensen op zoek waren naar natuurlijke shampoo in de vorm van een vaste zeep. Wat aanvankelijk bij ons begon als een leuk bijproduct voor onze winkel is inmiddels uitgegroeid tot een van de best lopende verzorgingsproducten uit onze Chagrin Valley lijn. We hebben veel positieve reacties gekregen van onze klanten. Heel hartelijk dank voor al jullie terugkoppelingen!

Klik op het plaatje om het hele blogartikel te lezen:

Laura's haren zijn gewassen met zeep voor je haar van Chagrin Valley: Rosemary Mint.

Laura een van onze klanten heeft haar donkere dikke haar 2 x geverfd met Henna uit Jemen en ze gebruikt een haarzeep uit categorie Zeep voor je haar voor Nieuwelingen: Rosemary Mint


22-07-2014: Nieuwe producten Chagrin Valley staan op de site, Nieuwsbrief juli-augustus wordt 23 juli verzonden

Het waren dit keer erg veel nieuwe en vooral bijzondere producten van Chagrin Valley die we extra in het zonnetje wilden zetten. Henrie en ik hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om het allemaal af te krijgen. Het is af (op wat spel- of typfouten na, onze excuses!).
Omdat het veel langer duurde dan we hadden ingepland (en het tropische klimaat van de afgelopen week heeft er zeker niet bij geholpen), is onze Nieuwsbrief helaas nog niet klaar. Deze zullen wij morgen, 23 juli afronden en morgen verzenden aan alle abonnees en fans. Dank je voor je geduld.

 

 

nieuws-dont-bug-me

 

 


07-07-2014: Iedereen een hele fijne zomervakantie en huishoudelijke mededelingen t.a.v. chat, emails en bestellingen

We wensen iedereen die al zomervakantie heeft een superfijne vakantie en dat de zon maar flink mag schijnen tijdens deze periode, waar je ook zit!

Ook wij nemen wat meer rust. Dat houdt in dat we veel minder aanwezig zullen zijn voor de chatfunctie tijdens onze zomervakantie van maandag 7 juli tot maandag 4 augustus 2014. Je kunt wel emails sturen als je vragen hebt. We proberen deze zoveel als mogelijk is, dagelijks te beantwoorden. Bestellingen worden wel dagelijks afgehandeld.

En voor iedereen die a.s. woensdag naar de Halve Finale gaat kijken: Veel spanning en plezier en hopelijk winnen we :-)
Ah..helaas niet gewonnen! Beetje teleurgesteld wel, maar ja 3e plek is ook iets om trots op te zijn!

Fijne-zomervakantie
27-06-2014: Op jullie verzoek: uitbreiding assortiment Chagrin Valley

Chagrin Valley’s producten zijn stuk voor stuk juweeltjes voor je huid en haar. Zelf zijn we ook enorm enthousiast over dit prachtige merk. Wegens een groot aantal verzoeken van onze klanten tot uitbreiding van het assortiment hebben we een order geplaatst. Wat hebben jullie allemaal gekozen: nieuwe gezichtszepen, lichaamszepen, geneeskrachtige kruidenzalven, scheerzepen, aftershave balsems, Lotion Bars en de door Howard (man van Ida) ambachtelijk vervaardigde houten zeepbakjes uit hout van de witte eik. Ook de dieren werden niet vergeten. Nieuw in het assortiment 3 prachtige shampoos voor je hond(en).

Chagrin Valley is afgelopen week verhuisd naar een grotere zeepkeuken. Gefeliciteerd Ida en Familie met jullie nieuwe locatie.

We hopen de nieuwe producten vanaf donderdag 10 juli voor jullie binnen te hebben! Eerder is mooi meegenomen :-) We houden je op de hoogte via dit nieuwsbericht en Facebook Louland.

Update 7 juli: de verhuizing van Chagrin Valley heeft wat langer geduurd dan verwacht. De verwachte aankomsttijd van onze pakketten is waarschijnlijk niet 10 juli, maar een week later. Onze excuses voor het ongemak! We hopen snel de definitieve aankomsttijd van onze pakketten te weten. We houden je op de hoogte!

Update 11 juli: onze bestelling wordt vandaag opgehaald door onze koerier! Donderdag 17 juli is alles weer op voorraad en zijn ook de nieuwe producten binnen. We zullen de nieuwe producten in de loop van komende week op de site zetten. Bedankt voor je geduld !

Update 17 juli: alles is binnen, we zijn hard bezig om het vandaag allemaal af te krijgen. De hondenshampoos, een paar nieuwe gezichtszepen en het zeeprek van Howard staan er al op! Binnen een uurtje worden de scheerzepen aan de winkel toegevoegd.

Update 18 juli: op de Kruidenzalven en de Lichaamszepen na, zijn alle nieuwe producten toegevoegd en is het huidige assortiment weer op voorraad. We doen ons best vandaag alles af te krijgen. 22 Juli: alle nieuwe producten staan erop. Het heeft wat langer geduurd dan we hadden gehoopt. Door de extreem warme dagen lag ons tempo iets lager dan normaal.

Honden Shampoo van Chagrin Valley
19-06-2014: Laurie van Galen, eigenaresse van Lauriekoek.nl schrijft over Chagrin Valley

Laurie van Galen heeft ons weer benaderd met de vraag of wij het leuk vinden dat ze een artikel schrijft over Chagrin Valley. Dat verwelkomen we natuurlijk! Ze was er al een tijdje in geïnteresseerd, met name naar de Whipped Cocoa en de haarzepen was ze erg nieuwsgierig. Op basis van haar huid- en haarprofiel hebben we een pakketje samengesteld en naar haar opgestuurd.

Het artikel vind je hier: Lauriekoek’s blog over Chagrin Valley

Blog Chagrin Valley van Lauriekoek.nl

 

Ze heeft in oktober 2013 ook over Raw Gaia geschreven. Voor iedereen die dit artikel gemist heeft op onze facebookpagina: Lauriekoek’s blog over Raw Gaia

Lauriekoek.nl schrijft blog over Raw Gaia


13-06-2014: Informatieve pagina’s voortaan bovenaan in het menu

Op verzoek van een aantal klanten dat terecht aangaf via Kiyoh dat de informatiepagina’s nog niet helemaal intuïtief en fijn te bereiken waren, hebben we besloten om e.e.a. te verplaatsen. De informatiepagina’s over Louland, Chagrin Valley, Raw Gaia, Henna, de Faller borstels enzovoort vind je vanaf heden bovenaan in het hoofdmenu. De verplaatsing brengt ook wat linkadres wijzigingen met zich mee. We proberen vandaag alle links die hierdoor zijn veranderd, werkend te maken. Op voorhand onze welgemeende excuses als een bepaalde link nog niet doorverwijst naar de juiste pagina. Aan onze klanten: bedankt voor jullie input !


30-05-2014: Nieuw: diverse biologische (Ayurvedische) plantenpoeders voor huid en haar uit India

Op verzoek van een aantal klanten nu ook Rajasthani henna, Body Art Quality verkrijgbaar! Tevens in onze winkel opgenomen: Indigo India, Amla, Cassia Obavata en Ziziphus.

Rajasthani Henna, Indigo India, Amla, Cassia Obavata en Ziziphus Spina Christi.

 


27-05-2014: Nieuw: Body Brushes van Keller-Faller bij louland.nl

Omdat iedereen hartstikke enthousiast is over de haarborstels en kammen van Faller, hebben we besloten om het assortiment uit te breiden. Een aantal haarborstels en kammen is momenteel uitverkocht, maar de nieuwe voorraad is er weer op vrijdag 30 mei 2014.

Onder de nieuwe borstels vind je mooie badborstels, body brushes, gezichtsborstels, hand-nagelborstels en een saunaborstel. Borstels voor je huid reinigen effectief dode huidcellen en geven je een heel vitaal gevoel.

Klik hier voor een overzicht van alle borstels van Keller en Faller
Ionische Body Brush van Keller voor een zijdezachte huid en het verhogen van je energieniveau.

Ionische Body Brush van Keller voor een zijdezachte huid en het verhogen van je energieniveau.


08-05-2014: Verhuizing vrijdag 9 mei! Update 15.45 uur: Website verhuizing geslaagd

Eergisteren zijn wij, net als honderden andere bedrijven, verrast door het nieuws dat onze provider helaas in financiële problemen is terechtgekomen. Erg vervelend allemaal, maar gelukkig hebben wij goede backups van Louland. Pfffieeuww..

We zijn door dit nieuws helaas wel genoodzaakt om op hele korte termijn naar een andere provider over te stappen. De verhuizing zal morgen plaatsvinden. Dit kan betekenen dat onze site (hopelijk valt alles mee) vrijdag 9 mei en in het weekend nog wat kuren kan vertonen of misschien even niet werkt. Op voorhand onze excuses voor dit ongemak.

Via onze facebookpagina facebook.com/LoulandNL houden we je op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Vandaag donderdag 8 mei kun je gewoon nog via de site bestellen. Mocht je vrijdag 9 mei of in het weekend toch iets willen bestellen en lukt dat niet of heb je een andere vraag, neem dan even contact met ons op (telefonisch/email).

UPDATE 09 mei 14.45 uur: De site is inmiddels verhuisd. Betaalopties ideal en afterpay werken nog niet. Hieraan wordt gewerkt. Onze excuses voor het ongemak.
UPDATE 09 MEI 15.45 uur: Website is verhuisd en alles werkt weer! Bedankt voor je geduld. verhuizing-louland-9-mei
07-05-2014: Vanaf 19.00 uur vandaag is onze voorraad Chagrin Valley weer bijgewerkt

Dank je voor je enthousiasme over de producten van Chagrin Valley. Om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen hebben we een grote order geplaatst. Vanaf 20.00 uur vandaag zijn de uitverkochte producten weer te bestellen.

Neem and Tea Tree Gezichtszeep van Chagrin Valley

Neem and Tea Tree Gezichtszeep van Chagrin Valley


24-04-2014: Koudgeperste, ongeraffineerde  Shea Nilotica uit Oeganda binnen!

Speciaal voor onze klanten geïmporteerd uit Oeganda. Shea Nilotica is een pure, koudgeperste boterzachte Shea uit Oeganda, één van slechts 2 tot 3 landen ter wereld waar deze zeer zeldzame subvariant van de West-Afrikaanse Sheaboom groeit. Deze boter is qua structuur en geur anders dan West-Afrikaanse boter door het hogere percentage aan oleïne en lagere percentage stearinezuur. De textuur is zeer zacht, de geur zeer subtiel en de kleur is lichtroomgeel.
Ook deze Shea, net als de Ghanese Sheaboter leveren wij in zeer hoogwaardige cosmeticapotten van violetglas waar geen UV licht kan doordringen, trialpotjes van 30 gram en navulverpakkingen.

Lees meer over Shea Nilotica

 

Shea Nilotica koudgeperst, ongeraffineerd, Fair Trade en Biologisch verkregen


18-04-2014: Op traditionele wijze vervaardigde, ongeraffineerde Premium Sheaboter uit Ghana binnen!

Vanaf vandaag verkopen wij ook Premium kwaliteit Sheaboter uit Ghana! De boter is op traditionele wijze vervaardigd, handgemaakt en is Fair for Life en biologisch verkregen. De boter is roomkleurig, ruikt heerlijk naar mild geroosterde noten en is zeer vers. Ongeraffineerd, dus alle voedingsstoffen zijn behouden.

We leveren deze mooie Sheaboter in hoogwaardige crèmepotten van speciaal vervaardigd violetglas waar geen UV-licht kan binnendringen. De boter blijft daardoor veel langer vers. Vanaf volgende week leveren wij deze prachtige boter ook in navulverpakkingen van biologisch afbreekbaar maïszetmeel. De prachtige cosmeticapot kun je dan zelf navullen.

Lees meer over Sheaboter Ghana

 

Paascadeau!! Iedere klant die bij Louland op 17 en 18 april een pakketbestelling plaatst, krijgt van ons een trialpotje (30 gram) van deze prachtige Sheaboter cadeau!

 

zeer verse sheaboter uit Ghana, Fair Trade en Biologisch verkregen, ongeraffineerd

 


16-04-2014: Raw Gaia voorraad vanaf vandaag weer aangevuld – If Nature hasn’t named it, Raw Gaia doesn’t use it

We verkopen Raw Gaia alweer een tijd. De mooi samengestelde voedende crèmes, gezichtsreinigers en koudgeperste oliën bevallen goed. Vanaf vandaag weer compleet aangevuld.

raw-gaia-op-voorraad-louland
17-02-2014: Klanten blij met Chagrin Valley: onze productrange wordt uitgebreid

Onze klanten zijn heel enthousiast over de haarzepen, gezichtszepen en deodorants van Chagrin Valley. En ook kregen we verzoeken van klanten voor nog meer producten van de ambachtelijke zeepmaker. Om die reden hebben we besloten om ons assortiment uit te breiden. Een aantal nieuwe producten is toegevoegd aan de winkel, te weten: bamboe spateltjes, alle 11 biologische Lippenbalsems, de Whipped Serie Oog- en Gezichtcrèmes, de biologische samengestelde Gezichtsoliën en de Scrubs voor het Gezicht (trialversies). We worden zelf ook altijd erg blij van Chagrin Valley, dus bij deze!

chagrin-valley-uitbreiding-assortiment
17-02-2014: Sluitband Louise nu ook te verkrijgen via Christien van Sunshine’s Kraamzorg

Christien belde ons op of zij als zelfstandig kraamverzorgster ook de sluitband mag aanbieden aan haar klantenkring van net bevallen moeders. Dat vinden wij natuurlijk erg fijn, want zo kan de net bevallen moeder direct genieten van de steun die de sluitband Louise aan haar kwetsbare lichaam geeft. Christien van Sunshine’s Kraamzorg heeft meer dan 13 jaar ervaring als zelfstandig kraamverzorgster en is werkzaam in de regio Amsterdam, Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk, Abcoude, Amstelveen, Diemen, Watergraafsmeer, Badhoevedorp, Kudelstaart en Zwanenburg.

Als zwangere moeder ben je vrij om je eigen kraamverzorgster uit te kiezen. Iets wat veel a.s. moeders niet weten. Als je zwanger bent, breng dan eens een bezoekje aan de website van Sunshine Kraamzorg. Lees hier haar gastenboek.

sunshine-kraamzorg


22-01-2014 : Henna en Indigo haarverf Body Art Quality uit Yemen nu verkrijgbaar

We verkopen nu ook echte Pure Henna en Indigo uit Yemen! Deze henna is echt heel bijzonder. Sterk, vers en driemaal gezeefd. Dit noem je Body Art Quality Henna. De hennapasta is crèmig, is gemakkelijk aan te brengen en ook weer gemakkelijk uit te spoelen. Zelf gebruiken we ook Henna. De pure verse henna was lastig te vinden in Nederland. Vandaar dat we de henna (dat was henna uit India) ooit zelf in Amerika hebben moeten kopen. Het duurde 4 weken :-( Maar nu verkopen we het gelukkig zelf. En kunnen we genieten van de prachtige roodtinten die deze henna uit Yemen geeft. Ook geschikt voor geverfd en gepermanent haar (mijn moeder heeft altijd haar haar gepermanent en chemisch geverfd). Ze is overgestapt op Henna Indigo mix. Binnenkort ook Henna uit India te koop (Rajasthani henna).

Meer weten over je haar met henna verven? lees de Veelgestelde Vragen over Henna Haarverf

 

Yemeni henna Body Art Quality

pure henna uit yemen is licht mosgroen


19-01-2014 : Justbeyou.nl schrijft review over Raw Gaia

Just Be You is een feel good online magazine dat inspireert en motiveert. Met nieuws, informatie, interessante artikelen en tips voor een bewuste en positieve levensstijl. Marian Palsgraaf, het gezicht van Justbeyou.nl nam contact met ons op, omdat één van haar redactieleden, Debbie Wassink, heel benieuwd was naar de huidverzorgingslijn van Raw Gaia. We hebben een pakketje voor haar samengesteld en Debbie heeft inmiddels een artikel over Raw Gaia geschreven. De review Raw Gaia kun je hier lezen.

JustbeYou.nl is in 2010 opgericht door Marian Palsgraaf. Geboren in een zeer destructief gezin, heeft Marian tijdens haar jeugd weinig liefde mogen ontvangen. Nadat haar moeder gestorven was, besloot zij hoe dan ook echt gelukkig te worden. Een totale ommekeer in haar denken en voelen was nodig om de vele negatieve zelfbeelden die zij van zichzelf had, van zich af te schudden.

Na een studie voedingsleer heeft Marian haar diploma als gewichtsconsulente behaald en is ze begonnen met trainingen te geven bij Victory For Life, voor kinderen met overgewicht. Dit vond ze zo fantastisch dat ze de studie Mensgericht Coachen is gaan volgen aan de Academie voor Counselling en Coaching, geweldloze communicatie, praktische psychologie en orthomoleculair suppletie adviseur.

Omdat ze haar kennis en ervaring graag wil delen met mensen die ook gelukkig willen worden of gelukkiger en positiever in het leven willen staan, heeft ze Just Be You opgericht. Een online platform en community met informatie die inspireert en motiveert tot een positieve verandering in je leven. Eén van Marian’s favoriete uitspraken is: “de wind kun je niet veranderen maar de zeilen zet jezelf”. Bij Marian kun je o.a. een cursus volgen: Van Jezelf Houden. Of  regisseur worden van je eigen levensfilm in een cursus van 8 weken die tot veel zelfinzicht leidt. Wat Marian met zichzelf heeft bereikt is, tegen het licht van haar jeugd,  zeer bewonderenswaardig te noemen.  Kennis maken met deze krachtige en inspirerende vrouw? Over Marian Palsgraaf

 

just-be-you
17-01-2014: Praktijk voor Cesartherapie Dommelen van Helmie Vermeulen neemt de sluitband in haar praktijk op

Helmie Vermeulen heeft ons benaderd omdat ze zwangeren wil laten kennismaken met de voordelen van de sluitband Louise voor na de zwangerschap. Helmie heeft een eigen Praktijk voor Cesar therapie in Dommelen, Valkenswaard en is een gekwalificeerde therapeute Cesar.

Naast de behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat geeft ze ook zwangerschaps- cursussen vanuit de overkoepelende organisatie ZwangerTotaal. Helmie: “Wanneer je zwanger bent vinden er in relatief korte tijd allerlei veranderingen in je lichaam plaats, o.a. in je houding en je bewegen. Elke zwangere vrouw past zich hieraan (onbewust) aan. Deze aanpassingen zijn niet altijd even goed voor je lichaam en kunnen leiden tot klachten, zoals bijv. rugklachten, bekkenklachten of urineverlies. Met zwangerschaps- begeleiding volgens oefentherapie Cesar zoeken we naar de meest optimale houdingen en bewegingen om zo goed mogelijk in balans de zwangerschap door te komen zodat lichamelijke klachten minder of helemaal niet op zullen treden”.

Tijdens de zwangerschapscursus wordt naast adem-, pers- en ontspanningstechnieken ook aandacht besteed aan dagelijkse houdingen en bewegingen. Praktische tips die je meteen toe kunt passen. De cursus is bijzonder geschikt voor zwangeren met lichte tot matige klachten op het gebied van bekken, rug of bekkenbodem. Maar ook geschikt voor zwangeren die geen klachten hebben maar gewoon tijdens de zwangerschap goed wil blijven bewegen en klachten willen voorkomen. Klik op Verkooppunten Sluitband Louise voor het adres van de praktijk.

cesartherapie-dommelen

-Louland Nieuwsberichten 2013
31-12-2013: Een spetterende Jaarwisseling voor iedereen en een Gezond, Liefdevol en Gelukkig 2014 toegewenst!

We wensen iedereen een supergezellige Oudejaarsavond en een Fantastische Jaarwisseling om 00.00 uur. Voor iedereen natuurlijk de allerbeste wensen voor 2014: veel Gezondheid, Liefde en Geluk in het nieuwe jaar!
Vandaag sluiten we om 13.00 uur. En gaan ook wij genieten van deze bijzondere Oudejaarsdag en Avond. We openen weer op 2 januari. Tot ziens in 2014 :-) Oudejaarswens-Louland


31-12-2013: Het op één na laatste bericht van 2013: Blossoming Moms neemt Sluitband Louise op in haar praktijk!

Melani Kasanpawiro, docente en oprichtster van Blossoming Moms berichtte ons dat ze graag sluitband Louise in haar praktijk wil opnemen. Melani is een hele positieve, zorgzame vrouw en moeder van 2 jongens. Om haar heen ziet ze soms moeders die zichzelf helemaal vergeten. Vanuit haar innerlijke overtuiging dat “als je goed voor je zelf zorgt, je ook goed voor je kinderen kunt zorgen”, is ze Blossoming gestart en later Blossoming Moms! Zo zet ze op haar Facebook.com/Blossoming.nu  diverse activiteiten voor Almeerse vrouwen op het gebied van creativiteit, wellness, beauty en fashion. Want, zo zegt ze: “Zonder ontspanning houdt geen enkele vrouw het vol.”

Bij een vrouw als Melani die haar innerlijke wijsheid omzet in actie voor anderen is het logisch dat ze na haar eigen zwangerschappen Blossoming Moms heeft opgericht. Ze heeft bij MamzAcademy een opleiding gedaan tot docent van de cursus: NatuurlijkZwanger. Ook heeft ze de Shantala Babymassage opleiding gevolgd. Dit paste goed bij haar visie: voor jezelf zorgen! Melani zegt: “Een zwangerschap is iets heel bijzonders, waarbij je zowel fysiek als mentaal grote veranderingen doormaakt. Daarom mogen vrouwen, zeker in deze periode, niet vergeten om goed voor zichzelf te zorgen. Me-time en ontspanning is absoluut geen overbodige luxe.”

Ze doet nu ook de opleiding tot Doula (‘Doula’ is van oorsprong een oud-Grieks woord voor ‘dienende vrouw’). Een Doula is een zwangerschaps- en bevallingscoach die je steunt je op een niet-medische manier en die geen seconde van je bed wijkt als je aan het bevallen bent. Ook is ze er voor en na je bevalling.
Het gegeven dat het dragen van de sluitband je fysiek en mentaal beter laat voelen tijdens de soms zeer vermoeiende kraamweken past inderdaad ook helemaal bij de kern van dit verhaal:

“goed zorgen voor je kind, begint bij goed voor jezelf zorgen”.

Dank je Melani voor deze mooie boodschap !

blossoming-moms

Zie ook onze pagina: Verkooppunten Sluitband Louise voor haar adres in Almere


28-12-2013: Zeep voor je Gezicht van Chagrin Valley binnen

Omdat Chagrin Valley zo puur en zuiver is met formules die echt werken en onze klanten dit ook bevestigen en enthousiast zijn over dit merk, hebben we besloten om ook de Zeep voor je Gezicht in ons assortiment op te nemen. We hebben 200 grams gezichtszeep en trials van 40 gram besteld. De trials zijn al binnengekomen. We zijn erg benieuwd naar deze voedende huidzepen. Nu te bestellen: Chagrin Valley Zeep voor je Gezicht Trials

Shea Rose Complexion Soap van Chagrin Valley

Shea Rose Complexion Soap van Chagrin Valley


13-12-2013: sluitband Louise nu ook te verkrijgen in Emmeloord, Maastricht en Oud-Beijerland

We zijn ontzettend blij met de toevoeging van weer 3 nieuwe winkels aan onze verkooppunten van de sluitband Louise. Ditmaal in Emmeloord, Maastricht en Oud-Beijerland. Het gaat om de Thuiszorgwinkels van de Vegro.

Voor de exacte adressen in Emmeloord, Maastricht en Oud-Beijerland kijk op onze pagina: Verkooppunten Sluitband Louise. verkooppunten divers


12-12-2013: 2 nieuwe verkooppunten Sluitband Louise in Amsterdam

De sluitband Louise is nu ook te verkrijgen bij twee nieuwe winkels in Amsterdam. Dit zijn de Cordaan Zorgwinkel in de Jan Tooropstraat en de Thuiszorgwinkel Amsterdam aan de Commelinstraat.

Op maandag 23 september is in samenwerking met Vegro de tweede Cordaan Zorgwinkel geopend aan de Jan Tooropstraat 164 in Amsterdam. De winkel is gevestigd in de centrale hal van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis. De Cordaan Zorgwinkel is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen, verpleegartikelen en wellness-producten. Vegro en Cordaan openen het komende jaar zes Cordaan Zorgwinkels in Amsterdam en Zaanstad. Op die manier kunnen cliënten van Cordaan en inwoners van Amsterdam e.o. te allen tijde terecht bij een Zorgwinkel bij hen in de buurt.

Voor de exacte adressen in Amsterdam op onze pagina: Verkooppunten Sluitband Louise. vegro


7-12-2013: De borstels en kammen van Faller zijn binnen!

Ter aanvulling op onze haarverzorgingsproducten konden echt goede haarborstels niet ontbreken. Na lang zoeken (lees ook onze zoektocht naar goede haarborstels deel 1 en deel 2) is onze keuze gevallen op Faller (by Keller), een Duitse en oerdegelijke fabrikant van hoogwaardige haarborstels en kammen. De eerste serie borstels die we hebben ingekocht zijn uit de Exclusive Line: dit zijn borstels vervaardigd in olijfhout en echt nekhaar van hoge kwaliteit. Deze borstels hebben wij ook in de handgemaakte variant (Premium Edition). Tevens hebben we twee schattige babyborstels van Faller ingekocht. Faller is een FSC gecertificeerd bedrijf. De houten kammen die we ook vanaf vandaag binnen hebben, zijn van beukenhout met FSC keurmerk vervaardigd en braamvrij! Tot slot hebben wij ook uit de Exclusive line van Faller borstels van 100% hout: olijfhouten handvat met berkenhouten (van de haagbeuk afkomstige) borstelpinnen. Prachtige borstels met een unieke, natuurlijke en zeer robuuste uitstraling.

Lees alles over Faller en deze borstels en kammen op Over Faller

Faller haarborstels en kammen


4-12-2013: Marion Westerink, therapeute Mensendieck van ZwangerTotaal enthousiast over de sluitband Louise

Marion Westerink nam contact met ons op en vertelde ons dat ze graag de sluitband aan haar cliënten wil kunnen aanbieden. Marion is therapeute Mensendieck met een eigen praktijk in ‘t Harde (in het MFC Aperloo) en ook aangesloten bij het beweegprogramma ZwangerTotaal. Natuurlijk zijn hier weer heel blij mee! Op deze manier kunnen nog meer vrouwen genieten van de fijne steun die de sluitband geeft.
Oefentherapie Mensendieck is een paramedische behandelmethode, gericht op het opheffen en voorkomen van klachten als gevolg van een onjuist houdings- en bewegingspatroon. In deze praktijk kun je als zwangere terecht voor een zwangerschapscursus, een cursus in leren te ontspannen of voor een individuele behandeling.

Als je zwanger bent is een zwangerschapscursus aan te raden. Wat leer je zoal bij de praktijk Mensendieck van Marion?

 • Je leert een juiste houding aan te nemen en hoe je je het beste kunt bewegen tijdens je zwangerschap.
 • Je krijgt oefeningen voor de spieren en gewrichten die tijdens de zwangerschap veranderingen ondergaan, zoals bekkenbodem-, bil-, buik-, heup-, borst- en rugspieren.
 • Oefeningen ter voorkoming van – en aangepast aan – eventuele zwangerschapsklachten.
 • Adem-, ontspannings- en concentratieoefeningen als voorbereiding op de bevalling.
 • Perstechniek en het ervaren van verschillende pershoudingen.
 • Oefeningen om de spieren na de bevalling weer juist te gebruiken.
 • Tips en manieren over de verzorging van de baby.

Westerink Mensendieck Therapeute in 't Harde

Kijk bij onze Verkooppunten, Gelderland voor het adres van deze Mensendieck praktijk.


27-11-2013: De ambachtelijk vervaardigde kammen van Hercules Sägemann vanaf heden bij Louland verkrijgbaar

We zijn echt blij dat de schitterend gemaakte kammen van het Duitse ambachtsbedrijf Hercules Sägemann via ons te koop zijn. Deze kammen worden in 35 voornamelijk ambachtelijke stappen vervaardigd en zijn absoluut 100% braamvrij. We bieden 6 verschillende modellen aan, voor elk haartype is een geschikte kam beschikbaar. De ‘gouden’ kam is van 100% eboniet.

 

Hercules Sagemann kammen


19-11-2013: Sluitband Louise nu ook verkrijgbaar bij Mariëlla Oosthoek, Oefenherapeute Cesar bij ZwangerTotaal

Vanaf heden is sluitband Louise ook verkrijgbaar via Mariëlla, Oefenherapeute Cesar in ‘s-Heerenhoek!

Wat is ZwangerTotaal
ZwangerTotaal biedt een uniek beweegprogramma voor zwangeren en pas bevallen vrouwen. Als je zwanger bent krijg je vaak met verschillende zorgverleners te maken. Je wordt begeleid door de verloskundige, gynaecoloog of huisarts en daarnaast krijg je soms nog begeleiding van andere zorgverleners, bijvoorbeeld kraamverzorgende, echoscopiste, ZwangerTotaal-therapeut, osteopaat, manueel therapeut of diëtiste.

Omdat het de kwaliteit van zorg verbetert, hebben verschillende gespecialiseerde zorgverleners zich samengevoegd in één netwerk, zodat de verschillende soorten zorg goed op elkaar worden afgestemd. En ze weten elkaar te vinden wanneer er overleg nodig is. ZwangerTotaal is al in 18 steden beschikbaar en het aantal steden breidt zich uit.

ZwangerTotaal Louland

Klik hier voor het adres van Mariëlla Oosthoek, Oefentherapeute Cesar in ‘s-Heerenhoek, Zeeland


 

05-11-2013: Echte haarzeep en zuivere deo´s van Chagrin Valley Soap & Salve Co. vanaf heden te koop

We waren al een tijd op zoek naar nog meer mooie producten voor Louland, naast de prachtige en bijzondere zuivere huidverzorging van Raw Gaia. Zo kwamen we een tijdje geleden terecht op de website van Chagrin Valley. Dit bedrijf maakt al sinds 2001 topzepen voor zowel de huid als het haar. Echt ambachtelijk bereid met unieke en bewezen recepten. Het mooie van Chagrin Valley is dat het bedrijf zelf gecertificeerd is. Dus de meeste huidverzorgingsproducten zijn biologisch gecertificeerd. Chagrin Valley wordt wereldwijd geroemd om zijn zepen. De shampoo bars en huidzepen zijn echt om op te eten (zowel qua uiterlijk als qua geur). Maar niet doen: beter is om deze prachtige zepen bijvoorbeeld je haar te wassen. Daarom zijn we begonnen met de inkoop van shampoo bars oftewel haarzepen: echte zeep met een hoog percentage haarvoedende oliën, vetten en kruiden om je haar te laten glanzen en gezond te maken. In 200 gram en in trials van 40 gram vanaf heden bij ons te koop.
Ga naar de zeep voor je haar van Chagrin Valley.
Ook vervaardigt Chagrin Valley hele zuivere en heerlijk ruikende deodorants. Deze zijn nu ook bij louland te koop.
Ga naar de zuivere deodorants van Chagrin Valley.

Chagrin Valley zeep

Lavender Spice 200 gram haarzeep van Chagrin Valley


 

02-09-2013: Sluitband Louise vanaf 4 september ook beschikbaar via Oefentherapie Mensendieck Bos en Lommer in Amsterdam

Geregistreerd bekkenoefentherapeute Hanna Onatli zal vanaf 4 september sluitband Louise in haar praktijk in Amsterdam aanbieden. De praktijk is al ruim 30 jaar gevestigd in Bos en Lommer en sinds 2009 gevestigd in Gezondheidscentrum Bos en Lommer.

Zwangeren kunnen bij deze Mensendieck praktijk terecht voor een Mensendieck zwangerschapscursus in groepsverband als ook individueel. Hanna biedt voor vrouwen die net bevallen zijn een consult aan, in de vorm van een ‘body check-up’. Hierna wordt duidelijk of vrouwen weer met werk en sport aan de slag kunnen en hoe ze op een verstandige manier kunnen opbouwen.

Hanna Onatli’s specialismen zijn o.a. bekkenklachten gedurende en na de zwangerschap, bekkenbodemproblematiek en zwangerschapsbegeleiding.

Tevens behandelt de praktijk de meest uiteenlopende klachten zoals lage rug- en schouderklachten, hoofdpijn, hyperventilatie, SI-problematieken, artrose in verschillende gewrichten en alle houdingsgerelateerde klachten. De praktijk beschikt over een grote oefenzaal met fitnessapparaten en er zijn o.a. diverse groepsbehandelingen.

In de praktijk worden behandelingen, naast Engels en Duits ook, in het Turks en Arabisch aangeboden.

Klik hier voor meer informatie over de praktijk.

Voor onze lijst verkooppunten: klik hier.


12-08-2013: Hoera, de sluitband nu ook te koop via Verloskundigenpraktijk De Toekomst!
De Toekomst

Jolande Brom, vroedvrouw in hart en nieren (ze heeft inmiddels in 18 jaar ruim 1500 baby’s eigenhandig op de wereld gezet en is bij 3500 bevallingen betrokken geweest!) is enthousiast over onze sluitband Louise. Tevens is Jolande expert in onderwaterbevallingen.

Vanaf 13 augustus is de sluitband via haar praktijk te verkrijgen. Meer weten over haar praktijk? vroedvrouw.eu.

Voor het adres zie onze verkooppunten.


19-06-2013: Sluitband Louise nu ook te verkrijgen bij de Thuiszorgwinkels Amstelring en hun webshop!

Na het ontvangen van een sample van de herstelband Louise voor na je zwangerschap hebben de Thuiszorgwinkels Amstelring besloten om sluitband Louise in hun assortiment op te nemen! Het gaat om de Thuiszorgwinkel Amstelveen (tegenover ziekenhuis Amstelland dus handig om je man of vriend(in) naar de thuiszorgwinkel te sturen voor de sluitband als je bevalt in het ziekenhuis ;-) ) en Thuiszorgwinkel Hoofddorp. Deze winkels bieden een groot assortiment aan producten voor moeder en kind waaronder een gevarieerd aanbod aan borstkolven, speelgoed, kraamartikelen, flessen en spenen, zindelijkheidsartikelen, draagdoeken enzovoort.

Voor de adressen: klik hier. thuiszorgwinkels amstelring

 


Flaura
07-06-2013: Flaura Beautysalon stapt over naar Raw Gaia Skin Food

Na het uitproberen van een aantal trials van Raw Gaia is Laura van Flaura Beautysalon erg enthousiast geworden over Raw Gaia.

Bij Flaura kun je terecht voor alles wat met schoonheid en ontspanning te maken zoals gezichtsbehandelingen, massages, cosmetische hand- en voetverzorging.

Ook geeft ze Workshops in de bijzonder sfeervolle ruimte boven haar salon of gewoon bij je thuis. Zo zijn er o.a. workshops kleurenanalyse, make-up advies, styling advies en huidverzorging. Alle workshops kunnen ook met een high tea worden gereserveerd.


30-05-2013: De Groene Drogist enthousiast over Raw Gaia na ontvangen trials

Hanneke belde ons een paar dagen geleden op na ontvangst van een trial pakket voor mogelijke wederverkoop in haar winkel De Groene Drogist: “Raw Gaia is anders dan al het andere wat wij verkopen, ik vind het een prachtig merk en een mooie aanvulling op onze eco-producten.”

Vanaf volgende week zal een groot aantal Raw Gaia Skin Food Producten via De Groene Drogist verkrijgbaar zijn.

De groene drogist voor 100% natuurlijke gezichtsverzorging, natuurlijke lichaamsverzorging en natuurlijke make up van de merken Earth Line, Sea Line, MADARA Cosmetica, INIKA Make up, GOLOY 33, Lovea BIO, Figs and Rouge, 100% Pure, Living Nature, Rio Rosa Mosqueta, A Wild Soap Bar, Farfalla, Natucare, Aleppo zeep, Nablus Soap en Hurraw!, dierproefvrij met het keurmerk BDIH, ECOCERT, ICADA, Soil Association Organic of EcoControl.

Voor meer informatie over de groenedrogist.nl: klik hier.

degroenedrogist
24-05-2013: De Babykraam in Achel (België net over de grens) verkoopt nu ook sluitband Louise

De Babykraam in Achel is een unieke babyspeciaalzaak aan de Haag 111 in Hamont-Achel, België, slechts 5 minuten van Valkenswaard of Budel en 20 minuten van Eindhoven – Weert (vanuit Budel en/of Valkenswaard in beide richtingen slechts 5 km over de grens).
Bent je zwanger, heb je kleine kinderen of ga je op kraambezoek? Bij de Babykraam heb je keuze uit meer dan 10.000 producten en 350 merken. Frances, de eigenaresse, verkoopt nu ook sluitband Louise voor een fijn herstel na je zwangerschap. Tevens kun je via De Babykraam ook de Raw Gaia producten en het sluitlaken bestellen.

Klik hier voor het adres (tabblad provincie Noord-Brabant)

debabykraam
02-05-2013: Sluitband Louise vanaf juni  in de Prénatal Warenhuizen te koop

prenatal logo

We zijn verheugd je mee te delen dat de sluitband Louise vanaf juni 2013 te koop is bij de Prénatal Warenhuizen in Den Bosch, Hengelo, Breda, Amersfoort, Utrecht en Zwolle. Klik hier voor de adressen.

Ben je zwanger of al moeder of oma? Plan dan nu een heerlijk dagje uit naar Prénatal Hearts in Amersfoort. Kom binnen en voel je thuis.

Je vindt alles onder één dak: het grootste Prénatal warenhuis voor alles wat je nodig hebt voor jou en je kindje, met restaurant om even bij te komen.

Nog meer winkelplezier en leuke activiteiten vind je op de extra verdieping in de winkel. Maak een pretecho, fotoshoot met je kindje of ga op ontdekkingsreis met Jokie uit de Efteling.
En advies over je zwangerschap, bevalling, kraamzorg, verzorging, voeding of iets anders waar jij vragen over hebt? Maak een afspraak met één van de specialisten in Prénatal Hearts of loop gewoon even langs.

Meer leuke filmpjes bekijken over wat je allemaal kan doen in Prénatal Hearts? Klik hier.


22-04-2013: Kleine Helden in Haarlem neemt sluitband Louise in haar assortiment op

Kleine helden is een babyspeciaalzaak gevestigd in het centrum van Haarlem. Deze leuke winkel verkoopt alles voor je baby, peuter en kleuter! Van jouw zwangerschap tot je kindjes eerste schooldag.

Alles wat handig, vernieuwend, absolute noodzaak of gewoon totaal overbodig maar oh zo leuk is, heeft Kleine Helden voor je verzameld onder 1 dak; de gebruikelijke dingen voor alledag, maar ook juist die dingen die het leven iets makkelijker maken zoals de Beaba Babycook en de nieuwste babyfoons van Avent. Een uitgebreide collectie zwangerschaps-, meegroei- en voedingsbh’s en voedingstops en – nachtkleding van o.a. Anita. Kleding vanaf maat 44 tot maat 128 van diverse toonaangevende merken als Bengh, Bor*z, Vingino, LCKR, Kik Kid en Imps en Elfs, maar ook van de tijdloze klassiekers als bijv. Petit Bateau.Tot slot heeft de winkel ook nog een ruim assortiment speelgoed, (kraam)kadoos en leuke hebbedingen.

Meer weten over de eigenaresse Franciska Nagelsmit: een leuk interview met haar op bengels.nl

Voor het adres in Haarlem klik op onze Verkooppunten. Kleine Helden Haarlem

 


21-04-2013: DBBabies in Dubai getipt door Mennez Boutique Oman over sluitband Louise

Ook DBBabies gaat sluitband Louise verkopen. Jenny, een Engelse onderneemster in Dubai, is getipt door Mennez Boutique over de herstelband en is enthousiast. Dank je Jenny! DBBabies heeft 3 prachtige babystores in Dubai.

DBBabies Dubai

 


20-04-2013: Interesse voor sluitband Louise vanuit Oman

Sluitband Louise wordt ook verkocht in Mennez Boutique in Oman, dank je Lujaina! Mennez Boutique is een luxe baby & mama boutique die “aanstaande gezinnen een geweldige ervaring belooft in hun zoektocht naar de ideale zwangerschaps- en babyproducten.”

Mennez Boutique Facebook
16-04-2013: Al 50 jaar een begrip in Sneek: Babyhuis Wierdsma: neemt sluitband Louise in haar assortiment op!

Ook Babyhuis Wierdsma zal vanaf 17 april 2013 sluitband Louise verkopen in haar Prachtige Winkel (1500m2 ! ) in Sneek. Deze winkel heeft ALLES wat je hartje ook maar begeert als (aanstaande) moeder voor jou en je gezin. Alle groten merken zijn aanwezig zoals Alecto, BabyBjorn, BabyZoo, Babybjorn, Bopita, Britax Romer, Bugaboo, Maclaren, Maxi Cosi, Mountain Buggy, Mutsy, Stokke) en de allernieuwste modellen waaronder bijvoorbeeld de Stokke Crusi Pack of de All Terrain Bugaboo Buffalo.

Uniek is de virtuele tour in de winkel op de website van het Babyhuis. Voor het adres in Sneek klik op onze Verkooppunten.

 

babyhuis wierdsma
15-04-2013: LingZhi Praktijk enthousiast over onze sluitband Louise

De Lingzhi Praktijk is een praktijk voor Acupunctuur in Den Haag, met ook vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. Lingzhi’s specialisatie is de behandeling van fertiliteitsproblemen, gewichtsproblemen, maar ook huidaandoeningen zoals eczeem. Als vrouwen eenmaal zwanger zijn geworden m.b.v. acupunctuur, wordt nu ook het dragen van sluitband Louise geadviseerd. Dank je wel Yenna, voor het vertrouwen in onze sluitband.

Meer weten over oosterse geneeswijzen, de LingZhi Paddestoel (Goddelijke Paddestoel van Onsterfelijkheid) en over wat Acupunctuur misschien voor jou kan betekenen: klik op het logo van LingZhi! Voor het adres in Den Haag klik op onze Verkooppunten. LingZhi Praktijk voor Acupunctuur


12-04-2013: De Epi-no Geboortetrainer nu te koop bij Louland

We hebben afgelopen maandag een gesprek gehad met Tami Kalir, fysiotherapeute, zwangerschapsbegeleidster en distributeur in Nederland, België en Luxemburg van de Epi-no Geboortetrainer.
We moeten eerlijk bekennen dat we eerst dachten: “een ballonnetje, nou daar zal een zwangere moeder toch niet veel aan hebben…”
Maar….het is echt een geweldig ding!! De Epi-no is niet zomaar een ballon: het is een héle stevige siliconenballon….. zacht van buiten, stevig van vorm. Eigenlijk precies zoals een babyhoofdje aanvoelt! Hij kan tot wel 10 cm (en meer) worden opgeblazen.
Trainen met de Epi-no maakt je bewust van de spieren van je bekkenbodem en zorgt ervoor dat je voordat je bevalt, ervaart hoe het straks is om je baby-tje uit te persen. Trainen zorgt ervoor dat je met véél meer zelfvertrouwen aan je bevalling begint. Dat de Epi-no ook nog spieren opbouwt en weefsels zacht oprekt, is mooi meegenomen. Hierdoor wordt de kans op uitscheuren en/of een knip krijgen, verkleind. Trainen met de Epi-no kan de fase van persen verkorten, wat wel erg prettig is natuurlijk. Niet alleen voor jou, maar ook voor je baby.

uitleg epi-no louland2
02-04-2013: Bebel Katwijk, groot in alles voor uw kleine: verkoopt nu ook Sluitband Louise

Bebel Katwijk, gerund door Carmen Wouters, is al bijna 20 jaar een begrip in en om Katwijk. Bij deze baby en kleuterspecialist, bekend om haar scherpe prijzen staat een team van ervaren personeelsleden staat voor u klaar. Zij adviseren u op ieder denkbaar productgebied.

Alle babyspullen en merken onder één dak: kinderspeelgoed, baby- en kinderkleding, autostoelen, boxen, kinderkamers en aankleding, matrassen, kinderwagens, buggies, positiekleding, kinderstoelen, verzorgingsartikelen, kado-artikelen, enzovoorts, enzovoorts. De winkel van Bebel Katwijk is gevestigd aan het pitoreske en kinderrijke dorp Katwijk aan Zee.
In de winkel staat altijd een team klaar van vast personeel die u met raad en daad kan bijstaan. De winkel, op meerdere verdiepingen kent per productgroep een uitgebreide sortering. Voor het adres kijk op verkooppunten Sluitband Louise. bebel katwijk


29-03-2013: Woon je in Terneuzen? Kom naar Babyhuis Casita voor prachtige spullen voor jou en je baby en…. sluitband Louise

Vanaf  2 april is de sluitband Louise ook in Terneuzen verkrijgbaar! Babyhuis Casita heeft deze fijne herstelband voor na je bevalling in zijn assortiment opgenomen. Bij Babyhuis Casita vind je o.a. high end wandelwagens, zoals De Engels gestylede retro kinderwagen van Inglesina, voor ouders die van traditie houden (We Love It..) of kinderwagen Mima Xari Flair Snow White, een knap staaltje van design. En nu ook sluitband Louise voor een fit, stabiel en stevig gevoel na je bevalling en tijdens je wandelingen met je baby! Voor het adres kijk op verkooppunten Sluitband Louise. babyhuis-casita


26-03-2013: Vanaf 27 maart is sluitband Louise ook verkrijgbaar bij Babyplezier in Eindhoven

Ook bij Babyplezier in Eindhoven kun je de fijne herstelband Louise bekijken en aanschaffen. Deze zeer complete babywinkel verkoopt werkelijk alles op het gebied van babyverzorging, zoals een grote collectie prachtige inbakerdoeken van Aden + Anais, buikbanden van eigen merk, stralingsvrije babyfoons van Angelcare, achterwaartse autostoeltjes van BeSafe iZi Go en ga zo maar door. Kom een keertje kijken! Kijk hier voor het adres.

babyplezier
22-03-2013: Vanaf 26 maart is sluitband Louise te koop bij Baby- en Kinderwinkel Tjonge!

Ben jij een aanstaande Bussumse Mama? Breng dan een bezoek aan Tjonge! Baby- en Kinderwinkel in Bussum. Tjonge verkoopt o.a. Lodger voetenzakken, het Franse babymerk Emile et Ida, jassen van Imps & Elfs… en vanaf 26 maart sluitband Louise van Louland! Voor het adres kijk op verkooppunten Sluitband Louise.

 

tjonge

21-03-2013: Sluitband Louise nu ook te koop bij Babyplanet Groningen, Drachten en Assen!

Bij Babyplanet Groningen en Drachten is sluitband Louise al een tijdje te koop, maar nu ook bij Babyplanet in Assen. Kom een keer kijken in deze schitterende babywinkels met een groot assortiment voor jou en je baby. Adres zoeken? Zie onze verkooppunten Sluitband Louise.

 

babyplanet
15-03-2013: Ook bij Axis Vitaliteit en Welzijn in Brabant is sluitband Louise nu te verkrijgen

Sinds 1998 is Axis – met drie hoofdlocaties in Etten-Leur, Hoeven en Roosendaal – dé organisatie voor vitaliteit en welzijn in Brabant en omstreken. Axis’ specialisme is bewegen, in de ruimste zin van het woord. Op het gebied van fysiotherapie en de laatste jaren ook op het gebied van revalidatie is Axis toonaangevend. Zowel sporters als niet sporters kunnen bij Axis terecht. Dit zeer complete bewegingscentrum werkt met een team van zeer gemotiveerde en professionele medewerkers.  Axis haalt dan ook alles uit de kast om vooruitgang bij haar cliënten te boeken en werkt grensverleggend, resultaatgericht en motiverend. Axis werkt nauw samen met diverse externe specialisten en beschikt over moderne trainingsfaciliteiten.

In beweging

Of het nu gaat om topsport, recreatie, conditietraining of revalidatie… bij Axis kan het allemaal. Louland is dan ook verheugd dat bij Axis Vitaliteit en Welzijn de sluitband Louise mag bijdragen aan het herstel van je lichaam!

axis
11-03-2013: Tami Kalir van bevallenzonderzorgen.nl enthousiast over sluitband Louise

Bevallen Zonder Zorgen is een initiatief van Tami Kalir. Zij heeft jarenlang gewerkt als fysiotherapeut en zwangerschapsdocent en werd in die hoedanigheid gefascineerd door de zorg rondom het geboorteproces. Zij ziet bevallen als een topprestatie en zou graag zien dat vrouwen positief en zorgeloos de bevalling tegemoet treden.

Daarnaast is zij voorstander van een fysiologische en natuurlijke bevalling. Niet voor niets is haar motto: ‘Een natuurlijke en veilige bevalling geeft jouw kindje de beste start die er is’. Uiteindelijk is deze kennis in de loop der tijd ook wetenschappelijk bewezen.

Tami wordt ondersteund door een groot netwerk van experts die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geboortezorg op de voet volgt en deze kennis graag wil delen.

Tami zegt over sluitband Louise: “Het product ziet er goed uit en ik verwacht dat deze daadwerkelijk klachten vermindert en plezierig is in het dragen.” Sluitband Louise is nu ook via bevallenzonderzorgen.nl te koop.

bevallenzonderzorgen
21-02-2013: Motherwear gaat internationaal verder onder de naam Louland

Motherwear is in heel Nederland bekend als het bedrijf dat al in 2001 de pionier is geweest met de herintroductie van het sluitlaken in Nederland en in 2003 met de elastische versie (de sluitband). Het nut van het ‘inbinden’ van je buik en bekken na de bevalling is in de jaren daaropvolgend gelukkig weer meer op juiste waarde ingeschat.

Over de landsgrenzen heen door succes sluitband Louise

Door het grote succes van de sluitband Louise in Nederland (dank jullie allen, lieve moeders !!), werd het voor ons tijd om over de landsgrenzen heen te kijken. De naam Motherwear, konden wij helaas niet meer internationaal registreren. Dus zagen we ons genoodzaakt om een nieuwe naam voor ons bedrijf te bedenken.

Motherwear is nu Louland

Onze nieuwe bedrijfsnaam is Louland! Vernoemd naar onze dochter Louise. Toen zij geboren werd, heb ik (Talitha, oprichtster) een eigen gemaakt sluitlaken gedragen. Deze was in Nederland nergens te koop. Met de geboorte van Louise werd een jaar later ook Motherwear geboren voor de productie en verkoop van sluitlakens en sluitbanden onder eigen label.

Omdat wij in Nederland alweer meer dan 10 jaar bekend zijn, zullen wij de naam Motherwear voorlopig nog actief laten. Buiten Nederland zullen wij onder de naam Louland verder gaan!


21-02-2013: Motherwear is exclusief distributeur voor Nederland van de gehele Raw Gaia huidverzorgingslijn

Wij verkopen vanaf vandaag de hele lijn van Raw Gaia op onze nieuwe website: Louland.nl !

Raw Gaia’s onbehandelde ‘levende’ organische voeding voor de huid is pure kracht en heeft bewezen om je huid te herstellen, te verjongen en gezond te maken. Huidproblemen worden niet even tijdelijk verborgen of verholpen door een zogenaamde “snelle oplossing” te bieden. Raw Gaia producten zijn speciaal geformuleerd om elk type huidprobleem te genezen.

raw gaia chamomile philosophy

Als de natuur er geen naam voor heeft, gebruikt Raw Gaia het niet !

Raw Gaia is ’s werelds eerste, compleet organische, onbewerkte en veganistische huidverzorgingslijn. En daarmee waarschijnlijk de fabrikant van de meest pure huidverzorgingsproducten ter   wereld.

Raw Gaia maakt niet zo maar huidverzorging.

Raw Gaia creëert Voeding voor je Huid.

Raw Gaia’s benadering van Raw (Onbewerkt, Puur)

De krachtige essences en oliën  van planten en bloemen komen het best tot hun recht in onbehandelde en ongewijzigde staat. Vers plantaardig materiaal zit vol met voor de huid gunstige moleculen zoals plantzuren, enzymen, antioxidanten en flavonoïden die op wonderbaarlijke wijze onze huid  kunnen genezen, voeden en beschermen.

Maar de molecuulverbindingen zijn zeer delicaat en worden door toepassing van te veel warmte of onnodige bewerking helaas maar al te vaak verminderd of zelfs vernietigd. Alle ingrediënten in deze verzorgingslijn worden zeer zorgvuldig behandeld bij lage temperaturen. Hierbij wordt alle vitaliteit behouden. En alle producten worden handgemaakt in Raw Gaia’s werkatelier in Brighton.


20-02-2013: Sluitband ook te koop in Winschoten, Groningen

 

vegro

 

Ja, weer een nieuwe thuiszorgwinkel erbij, in Winschoten dit keer. Daar kun je de sluitband Louise bekijken, Julianapark 26-27.


20-02-2013: Ook in Tilburg is Sluitband Louise nu verkrijgbaar

 

vegro

 

Bij de Thuiszorgwinkel in Tilburg, Julianapark. Voor volledige adres zie onze Verkooppunten


20-02-2013: Woon je in het Hoge Noorden? Sluitband Louise nu ook te koop in Leek
vegro

 

Onze sluitband kun je nu ook bekijken in Leek, Groningen. Bij de Thuiszorgwinkel in de Samuel Leviestraat 14.

-Louland Nieuwsberichten 2012
26-11-2012: Krimpense vrouwen kunnen voor sluitband Louise terecht bij de Thuiszorgwinkel in Krimpen

Zwanger en woon je in Krimpen? Breng dan een bezoekje aan de Thuiszorgwinkel aan de Groenendaal 1. Daar kun je niet alleen terecht voor sluitband Louise, maar ook voor andere spulletjes voor jou en je baby. Voor de volledige gegevens van deze winkel, klik hier


26-11-2012: Onze sluitband Louise nu ook te koop in Hengelo

Er is een nieuwe winkel geopend in Hengelo, waar je onze sluitband Louise kunt bekijken en aanschaffen. Klik hier voor het adres


30-10-2012: Mensendieck Therapeute mw. E. Cijsouw (ZwangerTotaal) enthousiast over sluitband Louise

Mevrouw E. Cijsouw, therapeute Mensendieck en aangesloten bij het Oefenprogramma ZwangerTotaal voor (aanstaande) moeders, sprak met één van haar enthousiaste net bevallen cliënten over sluitband Louise. Mevrouw Cijsouw adviseert in haar hoedanigheid als Mensendieck Therapeute sluitband Louise aan; bij haar kun je deze herstelband ook aanschaffen.

ZwangerTotaal is een mooi programma ontwikkeld door oefentherapeuten en verloskundigen. Het omvat een groepstraject tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Je leert de basisprincipes van gezond bewegen tijdens en na de zwangerschap. De oefeningen zijn gebaseerd op dagelijkse houdingen en bewegingen. Ook wordt er aandacht besteed aan de voorbereiding op je bevalling. Meer informatie op zwangertotaal.com


24-10-2012: Hoera, Vegro opent 2e Thuiszorgwinkel in Groningen!

Weer een nieuw verkooppunt voor onze sluitband, ditmaal een 2e vestiging van de Thuiszorgwinkel in Groningen. Niet alleen te koop op de Rademarkt 8, maar nu ook op de Berkenlaan 2-43. Zie ook: verkooppunten Groningen


24-10-2012: Hoera, weer een nieuw verkooppunt voor onze sluitband !

Sluitband Louise wordt sinds kort ook verkocht in Almelo. Vegro heeft daar een nieuwe Thuiszorgwinkel geopend waar de band wordt verkocht. Daar kun je de band in het echt zien. Wil je weten waar de thuiszorgwinkel zit? Klik hier


24-10-2012: Online Warenhuis Ik Ben Mama is getipt door een moeder over de sluitband Louise

Het online warenhuis Ikbenmama.nl, een eigenzinnig warenhuis opgericht door Stephanie, zelf moeder, is getipt door een moeder over ons merk de sluitband Louise. Stephanie verkoopt sinds kort nu ook de sluitband Louise in haar warenhuis.

Stephanie van Ikbenmama.nl is een mama met een missie. Naast oprichtster van Ikbenmama.nl en de Stichting Onrustige Baby, is ze Slaap- en onrustdeskundige bij onder meer Wij Jonge Ouders en auteur van diverse boeken. Ze schreef onder meer Mama! Alles over je eerste jaar als moeder (2006), Baby in een ritme (2009) en Baby Reflux (2011). Daarnaast blogt ze op diverse sites over slapen en onrust.

Breng een keer een bezoek aan ikbenmama.nl, gekozen door mama’s als de winnaar van de Thuiswinkel Awards 2012 (in de categorie warenhuizen XS). Een award waar Stephanie en haar team trots op mogen zijn!

Meer weten? Ik ben Mama


02-08-2012: Mensendiecktherapeute mw. J. Davidse van oefentherapie Goes enthousiast over de sluitband Louise

Oefentherapie Goes, onderdeel van ZwangerTotaal, een netwerk van therapeuten dat zich bezighoudt met het voorkomen van zwangerschapsklachten tijdens de zwangerschap en daarna, is enthousiast over de sluitband Louise als onderdeel van een goed herstel na de bevalling. Woon je in Zeeland, en wil je optimaal begeleid worden door middel van oefeningen of therapie, neem dan een kijkje op de website van ZwangerTotaal


02-08-2012: Thuiszorgwinkel Leerdam nieuw verkooppunt van de sluitband Louise

Er is weer een nieuwe thuiszorgwinkel geopend in Leerdam. Deze vestiging is in samenwerking met de STMR tot stand gekomen. Ben je zwanger, en woon je in Leerdam, vergeet dan niet langs deze winkel te gaan voor je sluitband Louise, adres: Vlietskant 49 in Leerdam.


19-07-2012: Pril Geluk in Asten nu ook verkooppunt van de sluitband Louise !

De zwangerschapswinkel in Asten, Pril Geluk heeft haar deuren geopend en sluitband Louise is nu ook hier te koop. Voor het adres van deze winkel zie: verkooppunten

Neem een kijkje op de website van deze winkel: Pril Geluk.


19-07-2012: Thuiszorgwinkel Haarlem nieuwe winkel van Vegro en de Zorgspecialist !

Vegro heeft in samenwerking met de Zorgspecialist een nieuwe Thuiszorgwinkel geopend, dit keer in Haarlem. De sluitband Louise is hier ook te koop. Voor het adres in Haarlem waar je de sluitband kunt bekijken: onze verkooppunten


06-01-2012: Sluitband Louise vanaf dinsdag 10 januari 2012 te koop bij CRUC in het UMC Groningen

We zijn verheugd je te kunnen meedelen dat onze sluitband Louise vanaf dinsdag 10 januari verkrijgbaar is in CRUC Hulpmiddelenservice gevestigd in het UMC Groningen. Als je meer wilt weten over wat CRUC zoal biedt, neem een kijkje op de website cruc.nl

-Louland Nieuwsberichten 2011
28-12-2011: De sluitband Louise tevens beschikbaar bij de Geboortekliniek Den Haag, gevestigd in MCH Westeinde Ziekenhuis Den Haag

Mocht je zwanger zijn en gaan bevallen in de Geboortekliniek in het Westeinde Ziekenhuis Den Haag, geniet dan van de heerlijke steun die de sluitband Louise geeft na je bevalling. Beide kleuren zijn aldaar verkrijgbaar. Wat doet de geboortekliniek zoal voor jou als zwangere? Neem een kijkje op de website van de geboortekliniek


08-09-2011: Borstvoedingswinkel en Praktijk Boezemvriend in Amsterdam enthousiast over de sluitband Louise

Aanstaande moeders opgelet ! Woon je in Amsterdam Oud-Zuid? Dan kun je vanaf maandag 12 september ook terecht bij Boezemvriend voor het aanschaffen van de sluitband Louise. De borstvoedingswinkel en praktijk Boezemvriend is gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij het geven van borstvoeding aan je baby. Zo geeft deze praktijk cursussen in het geven van borstvoeding en geeft zij hierover een gedegen advies. Naast de praktijk is een uitgebreide winkel gevestigd met een keur van artikelen gerelateerd aan borstvoeding zoals diverse merken kolven, draagtassen, draagdoeken, boeken, voedingskussens enzovoort.


26-08-2011: BellyFashion Zoetermeer is nieuw verkooppunt van de sluitband Louise

BellyFashion, gespecialiseerd in zwangerschapslingerie en positiekleding, gaat de sluitband Louise verkopen in haar mooie showroom aan de Willem Dreeslaan 36 in Zoetermeer (wijk Oosterheem).

Vanaf maandag 29 augustus kun je de sluitband Louise daar bekijken en aanschaffen. Meer weten over BellyFashion


10-08-2011: Joop van Gestel en Rachel van Gestel-van Westing, fysiotherapeuten bij Paramedicum GezondheidsManagement in Utrecht aan het woord:

Utrecht 1 augustus 2011

“In onze praktijk voor gespecialiseerde (psychosomatische) fysiotherapie en bekkenfysiotherapie adviseren wij vaak de sluitband Louise, voor ondersteuning van het herstel direct na de zwangerschap.

Meer…
28-07-2011: Grote belangstelling vanuit de fysiotherapie voor herstelband Louise, dit keer vanuit MobiliCorpus

Ook vanuit de hoek van de fysiotherapie is er grote belangstelling voor sluitband Louise. De band wordt geadviseerd en verkocht via een toenemend aantal fysiotherapeuten en bekkenspecialisten die het belang onderstrepen van ondersteuning van het verweekte bekken na de bevalling.

Eén van die specialisten die enthousiast is over de support van sluitband Louise is Florence Smits, fysiotherapeute en bekkenspecialiste. Florence is oprichtster van het bedrijf MobiliCorpus in Bergschenhoek, mobilicorpus.nl, en geeft o.a. bekkentherapie en zwangerschapscurssussen aan aanstaande moeders. Haar nieuwe webwinkel zwangerebijzaken.nl is een aanvulling op haar activiteiten om moeders te helpen tijdens en na hun zwangerschap. De webwinkel zal per oktober 2011 actief zijn. Ook sluitband Louise zal via zwangerebijzaken.nl kunnen worden aangeschaft.


19-07-2011: Onze producten ook te koop in Bergschenhoek, Capelle a/d IJssel, Gouda, Woerden en Zoetermeer

Vegro heeft er weer 5 nieuwe vestigingen bij waar o.a. ons sluitlaken en  sluitband Louise zullen worden verkocht. Hiermee staat het aantal Vegro thuiszorgwinkels op 40. Het gaat om winkels in Bergschenhoek, Capelle aan den IJssel, Gouda, Woerden en Zoetermeer. Zie onze Verkooppunten


11-06-2011: Motherwear en / of Louland met vakantie van 1 t/m 15 juli 2011

Ons kantoor is wegens vakantie gesloten vanaf vrijdag 1 juli t/m zondag 15 juli. Gedurende deze periode kun je jouw bestelling wel plaatsen, maar deze zal pas op maandag 16 juli worden verwerkt en verzonden.


09-06-2011: Sluitband Louise en het sluitlaken vanaf 14 juni ook te koop in Velp

Vegro Thuiszorgwinkel heeft er weer een vestiging bij, ditmaal in Velp. De nieuwe winkel aan de Hoofdstraat 117 opent 14 juni 2011 haar deuren. U kunt daar ook het sluitlaken de sluitband Louise bekijken. Voor meer informatie: Vegro


10-05-2011: Maatschappelijke onderneming Vegro timmert hard aan de weg

Vegro, DE groothandel in Nederland sinds 1985 als het gaat om levering van kwaliteitszorg en -producten voor alle leeftijdsgroepen in onze samenleving, timmert hard aan de weg. De teller staat inmiddels op 34 aangesloten thuiszorgwinkels. Vegro’s missie: ” Vegro Verpleegartikelen heeft als maatschappelijke onderneming tot doel individuele klanten optimale kansen te bieden bij het verbeteren van de levenskwaliteit.  Als specialist in hulpmiddelen kan Vegro Verpleegartikelen als complementaire partner van onder andere AWBZ-organisaties meedenken, actief inspelen op de vraag en samenwerken, zodat een optimaal resultaat voor beide partijen behaald wordt”.

Voor jou betekent dit dat de fijne sluitlakens en sluitbanden nu ook te koop zijn bij de thuiszorgwinkels in : Groningen, Stadskanaal, Tiel, Deventer en Rotterdam Zorgboulevard.


10-05-2011: Louise Sand vanaf 16 juli verkrijgbaar

Sluitband Louise Sand kan vanaf 16 juli weer worden besteld. “Louise” Sand heeft nu ook een verkoelende binnenvoering van bamboestof gekregen. Heerlijk te dragen in de zomer.


27-04-2011: Small & Hip Amsterdam enthousiast over sluitband Louise

Eigenaresse Edith van babyspeciaalzaak Small & Hip in de Pijp, Amsterdam heeft na haar bevalling sluitband Louise gedragen en dat beviel haar zo goed, dat ze nu de sluitbanden in haar winkel Small & Hip in Amsterdam verkoopt.


01-01-2011: Friese vrouwen aan de sluitband !

Aanstaande moeders in Friesland opgelet: sluitband Louise is nu ook verkrijgbaar bij de Groene Kruis Winkels in Drachten, Heerenveen en Sneek. Voor verkooppunten in Leeuwarden ga naar de Friese Zorgwinkel. Weten waar? Klik hier


11-01-2011: Louise is vanaf heden ook in het zwart te bestellen

Sluitband Louise is vanaf vandaag ook in het zwart verkrijgbaar. Deze geweldige sluitband heeft nu een zachte elastische bamboestof aan de binnenkant voor een nog comfortabeler gevoel. Spandex is het materiaal dat de band elastisch maakt. Toegevoegd zijn nog geweven katoen (bijna 40%) en polyamide. Spandex is, zoals je misschien weet, een goede vervanger voor rubber en ook geschikt voor vrouwen met een eventuele allergie.

Sluitband Louise wordt door Motherwear en / of Louland zelf ontwikkeld en wordt geproduceerd door een bedrijf gespecialiseerd in medische ondersteuningsbanden en orthopedische producten. Door het ontbreken van een dure importeur kunnen wij je een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Beide sluitbanden zijn onder zeer strenge kwaliteitseisen geproduceerd (ISO 13485, FDA, GMP en CE gecertificeerd, de afzonderlijke materialen van de sluitbanden dragen het Öko-Tex Standaard 100 keurmerk, klasse 1).

 

-Louland Nieuwsberichten 2010
18-11-2010: PrettyMum heeft sluitband Louise in haar assortiment opgenomen

Pamela van PrettyMum, bekend sinds het jaar 2000 om haar zelf ontworpen borstvoedingslijn van het merk PrettyMum, heeft sluitband Louise in haar assortiment opgenomen. Neem een kijkje in haar uitgebreide borstvoedingswinkel PrettyMum


16-11-2010: Icare en Evean Leefwinkels enthousiast over sluitband Louise

De Leefwinkels zijn enthousiast over sluitband Louise. Vanaf deze week beschikbaar in de volgende vestigingen: Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Lelystad, Purmerend, Zaandam en Zwolle. Meer weten over de Leefwinkels


09-11-2010: Sluitband louise vanaf deze week ook te koop bij Zorgwinkels Kruiswerk West-Veluwe

Voor sluitband Louise kun je vanaf deze week ook terecht bij de 4 zorgwinkels van Kruiswerk West-Veluwe (KWV Zorgwinkels) in Barneveld, Ede, Nijkerk en Wageningen. Meer weten over de KWV Zorgwinkels in Gelderland?


dinsdag 19 oktober 2010: Sluitband Louise nu ook te koop bij Evean Leefwinkel Alkmaar

Evean Leefwinkel Alkmaar heeft besloten sluitband Louise in het assortiment op te nemen. Vanaf heden te koop in alle maten. De Evean Leefwinkel voor handige en leuke producten voor tijdens de zwangerschap en de kraamtijd: evean


vrijdag 15 oktober 2010: Sluitband Louise vanaf morgen beschikbaar bij Zwanger & Co., Den Bosch

Moeders op zoek naar sluitband Louise in de regio Den Bosch, kunnen nu terecht bij kinderspeciaalzaak Zwanger & Co. in Den Bosch, opgericht door Mirjam, voormalig kraamverzorgster. Meer weten over het assortiment van Zwanger & Co.


28-09-2010: Sari Marijs in Ede enthousiast over sluitband Louise

Sari Marijs, de winkel in Ede voor uw baby- kinder- en lifestyleartikelen, heeft enthousiast gereageerd op de nieuwe sluitband Louise. Vanaf 29 september zal sluitband Louise worden verkocht aan de Maandereind 25-27 in Ede.

Meer weten? Klik hier


20-09-2010: “Band Louise” nu ook te koop bij Kinderwinkel Teuntje in Amsterdam

Een van de gezelligste kinderwinkels in Amsterdam heeft besloten sluitband Louise in haar assortiment op te nemen. Vanaf dinsdag 21 september is onze sluitband in de maten S t/m XL te koop bij Teuntje, geleid door Harry de Nooij en zijn vrouw Karin. Breng een bezoek aan Teuntje

Artikel lezen over Harry en Karin, de eigenaren van Teuntje? Klik hier


11-08-2010: Care for Women neemt het sluitlaken en sluitband Louise in haar assortiment op

We zijn verheugd je te kunnen meedelen dat de organisatie Care for Women heeft besloten om het sluitlaken en sluitband Louise op te nemen in het assortiment. Beide producten zullen via voorlichtingsworkshops geleid door verpleegkundigen worden gepresenteerd bij zwangere vrouwen thuis. Meer weten over deze Care for Women workshops? Klik hier

Tevens zal Care for Women onze producten via de webshop aanbieden. Meer informatie bij Care for Women


11-08-2010: Nieuwe website voor Motherwear

Welkom op de vernieuwde website van Motherwear!

Wij zijn ontzettend blij dat we na veel inspanningen uiteindelijk ‘bevallen’ zijn van een update van onze website.

Dankzij Wouter Broekman van Pyramedia, die het ontwerp heeft geïmplementeerd, is hij vandaag officieel online gegaan. Wouter, bedankt hiervoor.

Ook de fijne samenwerking met fotograaf Patrick Siemons en Flora van Bovene voor de productpresentatie heeft geleid tot het uiteindelijke resultaat. Flora en Patrick, jullie waren geweldig.

Wij hopen dat je geniet van de mooie foto’s. Ook hebben wij het menu inzichtelijker gemaakt en is de sectie Klantenservice uitgebreid. In de loop van 2011 komen wij met nog meer originele en fijne producten voor jou en je gezin. Veel plezier bij het doorlezen van onze nieuwe website.


30-07-2010: Louise product van de maand

Vegro Thuiszorgwinkels & Verpleegartikelen, van oudsher (1985) specialist in (semi-)medische hulpmiddelen heeft sluitband Louise in  mei 2010 benoemd tot product van de maand. Meer weten over Vegro Thuiszorgwinkels, klik hier.