Nieuws 2017

Nieuwsberichten Louland 2017


20 december 2017: Wegens onze kerstvakantie gesloten vanaf vrijdag 22 december t/m maandag 1 januari 2018

Vanaf vrijdag 22 december t/m maandag 1 januari zijn wij wegens onze kerstvakantie gesloten. Tijdens deze periode zullen geplaatste bestellingen geplaatst vanaf donderdag 21 december na 17.00 uur t/m maandag 1 januari na onze vakantie worden verzonden. We zullen op dinsdag 2 januari en woensdag 3 januari op volgorde van binnenkomst je bestelling verwerken en verzenden.

Wij wensen je alvast  gezellige Kerstdagen en een gezond en liefdevol 2018! kerstvakantie-louland-2017

 

13 december 2017: Naast Junior nu ook Deluxe versie beschikbaar van de Scalp Brush om nat en droog haar snel en pijnloos klitvrij te maken

Hercules Sägemann heeft nog een Deluxe versie van de succesvolle Scalp Brush uitgebracht. Deze borstel heeft een iets robuustere uitstraling en bevat 8 rijen zeer flexibele pinnetjes om zowel nat als droog haar snel en moeiteloos klitvrij te maken.

Scalp Brush DeLuxe

scalp brush deluxe met 8 rijen zeer flexibele pinnetjes. Voor nat en droog haar.

 

18 december: Henna, hibiscus, cassia nieuwe voorraden binnen

De nieuwe voorraden zijn binnen ! Vanaf vanavond kunnen de poeders weer worden besteld.
16 december: update: pakketten door douane Amsterdam heen, a.s. maandag of dinsdag weer voorradig.
15 december: update: onze pakketten zijn door de douane heen en zijn vertrokken vanuit India. We houden je op de hoogte.
13 december 2017: Nieuwe voorraden henna staan vast bij de douane in India

Helaas staan onze pakketten momenteel nog vast in India. De douane is bezig met een controle die tien dagen mag duren. We zijn inmiddels over de 10 dagen heen. Wij wachten nu op bericht van de koerier met wie wij inmiddels dagelijks contact hebben. We vinden dit uiteraard heel vervelend voor jullie. Als de pakketten eenmaal door de controle heen zijn, kan de henna e.d. hier snel zijn (volgende week). We houden je hier op de hoogte.

 

 

13 december 2017: Hercules Sägemann Scalp Brush Junior! Borstelt nat en droog haar moeiteloos klitvrij

Een meesterborstel speciaal om nat en droog haar pijnloos en moeiteloos te ontklitten. Nu ook voor kinderen of een kleine scalp brush om mee te nemen. Ontwart effectief en pijnloos nat haar. De Scalp Brush glijdt moeiteloos door nat en droog haar, of je nu veel of weinig klitten hebt. Geschikt voor alle haartypes.

pijnloos en snel uitborstelen

paarse en zwarte Scalp Brush Junior

 

 

12 december 2017: SHINE Mineraliserend Whitening poeder van OraWellness vanaf heden beschikbaar

SHINE Mineraliserend Whitening poedeR is door OraWellness ontwikkeld. Het bijzondere poeder is speciaal gemaakt om om onze tanden aan te sterken met onder andere mineralen voor een gezond en glanzend gebit.

Shine-Whitening-poeder-100-procent-natuurlijk

 

11 december 2017: Scalp brush voor het ontwarren van nat en droog haar nu ook verkrijgbaar in transparant taupe, roze en paars

De scalp brush, die gemakkelijk en pijnloos nat en droog haar ontwart, is nu ook beschikbaar in transparant taupe, roze en paars. Binnenkort ook te verkrijgen in een Junior (kinder) versie en een DeLuxe versie.

scalp brush

Scalp brush nu ook in transparant paars, taupe en roze beschikbaar.

 

 

28 november 2017: Vers geperste Cactusvijgolie uit Marokko binnen!

Vers geperst in oktober 2017: biologisch verkregen 100% pure Cactusvijgolie, koudgeperst door onze eigen leverancier uit Marokko. Voorlopig verkrijgbaar in 10 en 50 ml. flesjes Miron glas. Uiteraard zelf getest en we zijn ook over deze olie uit Marokko, HEEL tevreden :D

biologisch verkregen cactusvijgolie

Met productiedatum oktober 2017: vers van de koude pers: 10 en 50 ml. flesjes bio Cactusvijgolie

 

 

A.s. vrijdag 17 november 2017: Louland gesloten wegens privé-omstandigheden

Aanstaande vrijdag zijn we helaas niet in de gelegenheid om bestellingen te verzenden. Bestellingen vanaf donderdag 16 november na 17.00 uur worden pas maandag 20 november 2017 verzonden. Onze welgemeende excuses voor het eventuele ongemak !

 

Zaterdag 11 november 2017: Verse batch Argan Olie van onze vaste producente in Marokko

We hebben zojuist weer een verse batch binnen van Rachel Achehboune’s heerlijke cosmetische (ongeroosterde) biologische Arganolie! Rachel is jarenlang onze vaste producente in Marokko.

verse-arganolie-geperst-in-dec-2015

 

 

Vrijdag 15 september 2017: Bestellingen na 15.00 uur geplaatst worden aanstaande maandag verzonden

We gaan vandaag eerder dicht in verband met de nieuwe voorraad Chagrin Valley en Faller haarborstels. De momenteel uitverkochte producten zullen in de loop van zaterdag en zondag weer kunnen worden besteld.

 

28-08-2017: Dinsdag 29 augustus: Louland gesloten wegens vrije dag

A.s. dinsdag 29 augustus zijn we wegens het warme weer een dag gesloten. Bestellingen geplaatst op maandag 28 aug. na 17.00 uur en dinsdag worden pas woensdag 30 augustus verzonden.

fijne-vakantie-2016

 

21-08-2017: Woensdag 23 augustus: Louland gesloten

A.s. woensdag 23 augustus zijn we wegens een vrije dag gesloten. Bestellingen geplaatst op woensdag worden pas donderdag 24 augustus verzonden.

fijne-vakantie-2016

 

18-07-2017: Woensdag 19 juli Louland gesloten

A.s. woensdag 19 juli zijn we wegens een vakantiedag gesloten. Bestellingen vandaag geplaatst na 17.00 uur, worden pas donderdag 20 juli verzonden.

vakantieweek-Louland

 

22-06-2017: Vanaf heden nieuwe voorraad Chagrin Valley te bestellen

Vanaf vandaag 23 juni is de nieuwe voorraad Chagrin Valley weer te bestellen. Helaas is deze keer de Coconut Silk Summer Rain Deo niet geleverd.

coconut stick citrus mint chagrin Valley

 

30-05-2017: Henna, Amla etc. voorraden na 17.00 uur weer te bestellen

Onze nieuwe voorraad henna etc. is binnen. Vanaf 17.00 uur vandaag weer te bestellen.

Henna-India

 

 

05-05-2017: Louland 5 mei a.s. gesloten wegens Bevrijdingsdag

Op 5 mei zijn we gesloten. Bestellingen geplaatst na 17.00 uur op 4 mei worden maandag 8 mei verzonden.

 

 

26-04-2017: Louland 27 april gesloten wegens Koningsdag

Ook wij gaan er een dagje tussenuit om van het heerlijke weer en Koningsdag te genieten. Morgen 27 april zijn we dus gesloten en worden er geen bestellingen verzonden. Vrijdag 28 april zijn we weer aanwezig. Iedereen een fijne Koningsdag 2017!

17-03-2017: 4 nieuwe plantpoeders binnen

We hebben 4 nieuwe poeders binnen, biologisch van onze eigen fabrikant in India: Ashwagandha, Brahmi, Bhringraj en Rodebietenpoeder!

4-nieuwe-haarpoeders-uit-India

van links naar rechts: Ashwagandha-, Brahmi-, Bhringraj- en Rodebietenpoeder.

 

15-03-2017 Hoogwaardige plantaardige squalaan vanaf heden beschikbaar

Squalaan zit voor een groot deel in onze eigen talg. Deze vetachtige stof geeft een uniek fijn gevoel op de huid. Voelt niet vet aan, plakt niet en is gemakkelijk te verdelen. Fyto-Squalaan herstelt de lipide structuur van de huid. Voorkomt vochtverlies. Squalaan is zeer goed door de huid verdragen.

https://louland.nl/product/squalaan/fyto-squalaan/
Plantaardige Squalaan - Fyto Squalaan

Plantaardige Squalaan – Fyto Squalaan

14-03-2017 Nieuwe voorraden Chagrin Valley binnen

We hebben weer nieuwe voorraden Chagrin Valley producten binnen!

Nieuwe Chagrin Valley producten:
droogshampoos
nieuwe deodorant sticks Woodland Breeze en Lemongrass Tea Tree
Babyzeep
Whipped Shea Rose Garden
Fabulous Feet
Pooch Pouch voor je hond

 

Licht haar - Lavender Rosemary, Licht haar -  Citrus Mint, Donker haar -  Lavender Rosemary en Donker haar - Citrus Mint

BIO DROOGSHAMPOOS VAN CHAGRIN VALLEY: voor licht haar in de geuren Lavender Rosemary en Citrus Mint. Voor donker haar in de geuren Lavender Rosemary en  Citrus Mint