Chemisch zwart geverfd haar met uitgroei wordt glanzend zwart

Pure Indigo geeft diepzwart met een mooie glans in de zon


je haar zwart verven gebeurt in twee stappen: eerst pure henna, daarna pure indigo


Bianca, één van onze klanten, stuurde ons deze foto’s. Ze heeft bij ons Henna en Indigo gekocht. Ze heeft 1,5 cm. uitgroei (zilvergrijs). Helemaal zwart verven van het haar gebeurt in 2 stappen. Eerst je hele haar (of alleen de uitgroei) verven met pure henna. Daarna uitspoelen, wassen en drogen. Dan Pure Indigo pasta erover heen.

  • (Eigen) haarkleur: Zwart met zilvergrijze uitgroei
  • Haar voor de behandeling geverfd of niet: chemisch geverfd
  • Gebruikte henna- en indigosoort: Henna Jemen en Indigo Jemen
  • Hoeveelheid: 50 gram Henna, 50 gram Indigo
  • Hoe: Henna Jemen aangemaakt met citroensap en 8 uur laten rusten (afgedekt en op kamertemperatuur). Haar met henna geverfd. Daarna uitgespoeld. Na het drogen: Indigo pasta aangemaakt en in het haar gedaan.
  • Hoe lang in het haar laten zitten: Henna 8 uur, Indigo 2 uur
  • Behandeling herhaald: ja, op alleen de uitgroei

 

Bianca verfde het haar altijd chemisch zwart. Omdat ze het om de paar weken moest verven en het haar steeds droger werd, besloot ze om voortaan Henna en Indigo te gebruiken.

 

Het zwart verven van het haar gebeurt in 2 stappen:
  • Eerst heeft ze het hele haar met pure Henna geverfd: Bianca heeft de pasta 10 uur laten rusten, in het haar gedaan en is ermee gaan slapen.
  • ‘s ochtends heeft de henna uitgespoeld en het haar laten drogen. Daarna heeft ze de Indigopasta erin gesmeerd en heeft ze de Indigo 2 uur laten intrekken.

 
Resultaat: Indigo op met henna geverfd grijs of grijswit haar geeft de eerste keer een bruin-donkerbruin kleurresultaat. Voor een donkerder resultaat mag je Indigo 4 uur in je haar laten zitten. Zeker met grijs haar is dit aan te bevelen. Indigo is na 4 uur uitgewerkt. En kun je het uitspoelen.

 

2e keer alleen de uitgroei:

Ze heeft de uitgroei hierna nog een keer geverfd met alleen pure Indigo zodat het grijze (nu donkerbruine) haar ook diepzwart is.

 

Uitgroei 2e keer met Pure Indigo. Indigo kleurt 2 dagen door en de kleur zal uiteindelijk diep glanzend zwart zijn.

Bianca heeft haar grijze (nu donkerbruine) uitgroei opnieuw geverfd met Indigo voor diepzwart.

Bianca houdt de uitgroei bij. Wanneer ze weer een uitgroei heeft, verft ze alleen de uitgroei met pure henna en daarna weer met pure indigopasta (1-2x, afhankelijk van resultaat)

 Pure Rajasthani henna op chemisch en met henna gekleurd haar Met Indigo je haren donkerbruin of zwart verven in twee stappen
Pure Rajasthani henna op chemisch en met henna gekleurd haar
Met Indigo je haren donkerbruin of zwart verven in twee stappen

Antwoord