Jessie, Paint a Picture…mix HenDigo-Amla

Jessie blij met eerste behandeling Henna Indigo en Amla voor bruin


Henna, Indigo en Amla zorgen voor een bruine tint op het haar.


Heel blij waren met de allereerste foto’s van een klant (Jessie) die Amla heeft toegevoegd aan Henna & Indigo voor een koelere bruintint.

  • (Eigen) haarkleur: lichtbruin-lichtkastanje
  • Haar voor de behandeling:vroeger chemisch geverfd, momenteel ‘verfvrij’
  • Gebruikte hennasoort: Henna Rajasthani en Indigo India
  • Hoeveelheid: 100 gram Henna, 100 gram Indigo en 30 gram Amla
  • Hoe lang in het haar laten zitten: 4 uur

 

Jessie wil haar haar niet meer chemisch behandelen en zo dicht mogelijk bij haar eigen haarkleur blijven. Ze vroeg zich af welke combinatie haarpoeders ze zou moeten gebruiken voor het dekken van wat grijze uitgroei. Ze wilde het liefste een koelere bruintint. Ze heeft eerst trial plukjes haar geverfd, waarna ze gekozen heeft voor een mix van 50% en toevoeging van Amla voor een koelere bruintint.

Jessie schrijft ons: ” Gisteren de henna gemaakt en op mijn haar gedaan. De kleur is nu al onwijs mooi. Het glanst en voelt ontzettend zacht. Ik heb alvast een voor en na foto voor je. De kleur wordt uiteraard nog mooier. Ook daar zal ik je foto’s van toesturen. Heel erg bedankt voor de hulp met het bepalen van de mengverhouding. Heb nu 50-50-30 hendigo-amla.

Het is echt n superkleur geworden. Haar voelt ook superfijn aan. Grijze haren zijn ook goed mee gekleurd. Bijgaand de voor en na foto’s van mijn 50-50-30 hendigo amla mix. Ik ben er erg tevreden mee! ”

 

verf je haar bruin met henna, indigo en amla.

Links: dag 1 buiten. Rechts: dag 2 binnen met zonlicht.Pure Henna op Grijs Haar! Laura verft met Rajasthani Henna
Pure Henna op Grijs Haar!
Laura verft met Rajasthani Henna

Antwoord